Aktuality z fotosvěta

V létě na fototábor

| Místo: Rekreační středisko Lites v Českém ráji
V létě na fototábor
19. 4. 2018 | 3 minuty čtení

Je váš potomek nadšený fotograf? Nebo je v začátcích a rád by se o focení něco dozvěděl? Pošlete ho na fotografický tábor! Z příjemného prostředí Českého ráje si odnese nejen spoustu znalostí, lepších fotek a nových triků, ale i spoustu zážitků, které může poskytnout jenom letní tábor.

To nejlepší z tábora a fotoškoly

Taky se rádi učíte něco nového, ale užijete si při tom s chutí i kopec zábavy? Letní fototábor je přesně to pravá! Děti a teenageři od 10 do 18 let mohou ve třech desetidenních turnusech zažít letní tábor se vším všudy a navrch k tomu intenzivnější formou než u fotokroužků docílit lepších snímků.

Každý den je věnovaný tématu či úkolu, který rozvíjí fotografické schopnosti, ať už je to fototechnika, expozice, kompozice, nebo noční fotka. A nezůstane jenom u teorie, nejdůležitější složkou je samozřejmě tvorba samotná - podle zadání i podle vlastní fantazie. Třeba z vašeho dítka nakonec vyroste reportážní fotograf nebo ho nadchne malování světlem.

Začátečník i pokročilý fotograf si tu najde své: začátečníci proniknou do základů, pokročilejší si odvezou nové triky a tipy od fotografek a lektorek Anželiky Rybak a Galiny Gordeevy. A aby měly účastníci čím tvořit, poskytne jim Centrum FotoŠkoda výhodný nákup nového přístroje, a navíc jako památku vytiskne jejich nejlepší snímek na velkoformát. Po prázdninách se zase můžou těšit na výstavu nejlepších fotografií, víkendová setkání, exkurze, fotovýlety a další akce.

Léto ale není jenom o práci, ale především o sbírání zážitků. Kromě kreativního tvoření se tak účastníci budou moci vyřádit při vodních bitvách, koupání, na výletech či fotbálku nebo si zazpívat s kytarou u ohně. A už cesta na tábor je pohádková - na místo určení je totiž doveze parní vlak. Tak pozor, aby vám domácí skřítek nezavřel přepážku na nástupiště 9 a ¾ před nosem!

  • místo konání: rekreační středisko Lites v Českém ráji (nedaleko Mnichova Hradiště)
  • termíny: 1.- 10. 7. / 10.- 19. 7. / 19.- 28. 7. 2018
  • cena: 7990,-

Další informace a přihlášky najdete na stránkách CK Robinson.

Fotopřání 10 × 21

jednoduché objednání online, možnost doplnění fotografie či grafiky texty, pozadími, rámečky a cliparty, výběr lesklého nebo matného povrchu

25,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...