Aktuality z fotosvěta

Jak (u)vidí svět guinejské děti

Jak (u)vidí svět guinejské děti
25. 4. 2018 | 2 minuty čtení

Máte doma funkční fotoaparát, na který se vám jenom snáší prach? Darujte ho dál! Centrum Dialog pořádá sbírku fotoaparátů, které poputují ke kreativním dětem v africké Guineji, které tak budou mít možnost v rámci workshopů i mimo ně zachytit svoji domovinu vlastní optikou. Z takto pořízených snímků vznikne putovní výstava a budete ji moci sledovat i na sociálních sítích.

Udělat radost nepoužívaným fotoaparátem

Máte doma fotoaparáty a SD karty, pro které již nemáte využití? Již podruhé se tak můžete zúčastnit akce, kterou pořádá organizace Centrum Dialog. Ta navázala na svůj úspěšný fotoprojekt Afrika očima dětí, který zachytil africkou každodennost očima keňských dětí. Před třemi lety tak vznikla série více než 50 fotografií, které putují republikou ve formě výstavy (na Facebooku ji najdete pod hashtagem #AfrikaOčimaDětí).

Díky úspěchu experimentu tak organizace opět vyhlašuje sbírku fotoaparátů! Tentokrát poputují do Guineje, konkrétně do hlavního města Conakry. Tady se zrealizují workshopy pro místní děti, které budou moci projevit svou kreativitu a zachytit svůj domov ze svého úhlu pohledu. Z pořízených fotografií se vytvoří výstava, kterou budete moci navštívit v různých koutech České republiky a zároveň ji sledovat na sociálních sítích. Zapojte se i vy a udělejte radost funkčním fotoaparátem, který sami nevyužijete!

Můžete ho zaslat nebo osobně donést na adresu organizace Centrum Dialog, o.p.s. - Sokolská 1802/32, 120 00 Praha 2. Více informací o dalších možnostech podpory nalezenete na stránkách Centra nebo e-mailu dialog@centrumdialog.cz

Vyvolání diapozitivních filmů + digitalizace

vyvolání barevných diapozitivních filmů 135 a 120 procesem E-6 + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
JJC spoušť rádiová JM-MII (DC2) pro Nikon D5600/7500/610/750,Z6/7

eliminuje chvění fotoaparátu při fotografování s dlouhou expozicí, dosah až 30 metrů, 16 dostupných kanálů

990,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...