Aktuality z fotosvěta

Všemi směry: Festival s velkým F

Termín: 3. 5. 2018| Místo: Továrna - Holešovice
Všemi směry: Festival s velkým F
26. 4. 2018 | 3 minuty čtení

3. května se v holešovické Továrně koná hudebně-mediální festival Všemi směry. Můžete se těšit na 11 hostů - mezi nimi třeba na Emmu Smetanu, Adama Maršála, Jakuba Zelenku nebo Nikitu Poliakova - a nabitý doprovodný program včetně neviditelné výstavy a virtuální reality. Ve čtvrtek to v Holešovicích bude žít!

Do Holešovic za kulturou

Ve čtvrtek 3. května 2018 se v holešovické Továrně koná hudebně-mediální festival Všemi směry.

V hlavním programu se představí jedenáct hostů, kteří působí jak v mediálním, tak hudebním světě. Čekají nás rozhovory zajímavých osobností z médií a někteří z nich následně vystoupí se svou kapelou. Těšme se na Emmu Smetanu, Jakuba Kaifosze (Lazer Viking), Jana Foukala (Johannes Benz), Adriana T. Bella, Adama Maršála (Who killed Rose), na kluky ze Separation films, Josefa Vlčka a přednášku o fake news Jakuba Zelenky a Nikity Poliakova. Více k programu najdete na našem webu vsemismery.cz.

  • Josef Vlček: rockový srdcař, který návštěvníkům festivalu odhalí svět hudební publicistiky před i po roce '89

  • Emma Smetana: moderátorka DVTV, která bude mluvit o vytvoření svého ojedinělého stylu vedení rozhovorů

  • Jakub Kaifosz: přiblíží cestu brigádníka motání burritos až po šéfredaktora české mutace časopisu Vice a moderátora Rádia Wave

  • Jan Foukal: Jaká je cesta filmaře od pohorek až k dokumentům pro HBO? O tom bude mluvit režisér úspěšného dokumentu AMERIKA

  • Separation films: tři mladí, nadaní freelanceři budou mluvit o tom, jak vybudovali vlastní produkční společnost tvořící video spoty pro velká jména (Škoda, Red Bull, Jägermeister, Apple, Microsoft,..)

  • Adrian T. Bell: jak se tvoří kampaň pro Pillsner Urquell od A až do Z nám prozradí úspěšný art director

  • Adam Maršál: příběh novináře, který v měsíčníku Maxim působil od jeho založení až do samotného konce 

Program nebude pouze na pódiu. K dispozici bude hra virtuální reality, kterou na festival zapůjčuje Alza.cz! Těšit se můžeme na handmade i mediální dílny. Na místě nebude chybět stánek s výrobou animace od KreAnimo camp nebo trafika s remitendami nejrůznějších titulů. V chill out zóně si hoďme nohy na stůl a vychutnejme si atmosféru festivalu s drinkem v ruce. Hostesky od Jägermeister nás odmění svým krásným úsměvem a v průběhu festivalu budou rozdávat zdarma panáky Jägru! Na stánku Neviditelné výstavy si budeme si moci vyzkoušet, jaký je život bez zraku. Čeká na vás bludiště a další interaktivní hry.

Takže summa summarum. Čekají nás koncerty, debaty, rozhovory, zábava, projekce, virtuální realita od Alzy, workshopy a dílny. Bude to opravdu velká událost. Bude to festival s velkým F!

Vstupenky k dostání na místě nebo v předprodeji na goout.cz!

Tisková zpráva festivalu Všemi směry

EASYPIX KiddyPix Blizz modrý

dětský fotoaparát s předním (2 Mpx) a selfie (0,3 Mpx) objektivem, v balení pevné pouzdro, 2" displej na prohlížení a zdobení fotografií

1 490,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...