Fotoslužby

Fotoknihy – zkrácení dodací lhůty!

Fotoknihy – zkrácení dodací lhůty!
15. 1. 2019 | 2 minuty čtení

Stačí tři pracovní dny a cokoliv z nabídky našeho FotoŠkoda Designer můžete mít doma! Ať se jedná o fotoknihu, hrnek, tričko, fotopotisk, kalendář nebo fotokoláž, standardní dodací lhůta se neúprosně zkrátila. Přece jen je doba zimních radovánek a s nimi spojené cestování a sbírání zážitků. Kdo by nechtěl mít uchovaný některý z krásných zimních momentů ve formě pěkné fotoknížky, hrnku nebo třeba magnetky?

Dokonalé spojení kvality a rychlosti

Všechny výrobky vytvořené ve FotoŠkoda Designer jsou charakteristické svou dlouhou životností, kvalitním zpracováním a barevnou věrností. Díky rychlé dodací lhůtě můžete vytvářet širokou škálu potisků téměř na „poslední chvíli“!

Pracujte online z pohodlí vašeho domova

Pro zadání zakázky není třeba nikam chodit, vše potřebné najdete na svém stole. Když je zakázka hotová, můžete si ji osobně vyzvednout, nebo vám ji zašleme až domů.

Pokud si chcete svoji zakázku vyzvednout ještě dříve, do 24 hodin připočítáme 100% expresní příplatek, do 48 hodin 50% expresní příplatek.

  • Fotokniha s knižní vazbou má obal zhotovený z fotografií laminovaných špičkovou laminací Neschen Filmomatt, která zajišťuje luxusní vzhled a funkční manipulaci bez obav z mechanického poškození.
  • Fotokniha s pevnou vazbou nabízí nejvíc možností vnější podoby vaší knížky. Obal Fotoknihy zhotovujeme z široké nabídky tapet a látek, či z vámi dodaného materiálu.
  • Fotokniha s měkkou vazbou poskytuje nejsnadnější a nejrychlejší způsob, jak navrhnout, vyrobit a prezentovat své fotografie z dovolené, výletu či svatby svým přátelům za velmi přátelskou cenu.

 

vytvořit FotoKnihu a potisk online

Fotokniha 15 x 15 v měkké vazbě - AKCE

Lay-flat vazba, Měkká vazba, Fotografický papír Fujifilm 230g/m2 - MAT

189,-
AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-
LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...