Produktové novinky

Oslavte s Panasonicem 100 let!

Termín: 28. 5. - 3. 6. 2018
23. 5. 2018 | 3 minuty čtení

Celý týden s firmou Panasonic slavíme 100 let! A vy si můžete v pátek 1. června rozbalit dárek v podobě celodenního workshopu zaměřeného na natáčení videa pod vedením Panasonic ambasadora Nicka Driftwooda a dalších profesionálů! Kulatiny jsou pořádným důvodem k oslavě. Oslava 100 let je důležitým milníkem, ať už se jedná o člověka nebo značku. A Panasonic pro vás nechystá nic menšího než celý týden věnovaný inspiraci a zábavě!

Foťte, filmujte, žijte!

Po celou dobu narozeninové oslavy vám bude k dispozici specialista, který vám přiblíží ty nejžhavější novinky. Budete se moci pokochat nejdůležitějšími přístroji v dějinách firmy - najdete tak u nás úplně první produkt z roku 1918 i první bezzrcadlovku na světě: Lumix G1.

Stává se vám někdy, že než zmáčknete spoušť, okamžik je pryč? V pátek 1. června se dozvíte, jak zachytit okamžik ještě před tím, než zmáčknete spoušť nebo jak vytvořit dramatické koláže, aniž byste museli zapínat počítač. Pro dodatečnou úpravu hloubky ostrosti vám bude stačit pouhý dotyk prstu. Jaký detail se skrývá ve fotografii s rozlišením 80 Mpx a můžete si vychutnat plnou kvalitu 4K videa i bez 4K televize? Tyto skvělé vychytávky uvidíte přímo v praxi! A po dobu FotoŠkoda Festu se můžete těšit i na limitované nabídky a soutěž o šikovný systémový kompakt Lumix GX80 a drobné dárky. Kromě toho Panasonic až do konce května rozdává objektivy a bateriové gripy a až o poloviny léta můžete získat cashback až 6 300 Kč.

Pouze pro 10 z vás celodenní workshop zdarma

Co by to ale bylo za oslavu, kdybyste se mohli jenom koukat a nic si nevyzkoušet. Na třech photopointech na naší prodejně si budete moci techniku Panasonic osahat a všechny její přednosti zakusit na vlastní kůži. 10 z vás pak bude moci celý den strávit s Nickem Driftwoodem, který stál u vývoje řady Lumix GH a zodpoví vám i ty nejzapeklitější dotazy. Gró kurzu ale spočívá ve videu a celém procesu jeho vzniku - od pořizování záznamu, úpravu zvuku po hrátky s barvami a finální editaci. Spolu s Nickem a audio specialisty ze společností Sennheiser a Teac si pak vytvoříte i vlastní videoklip. A kdo zaváhá, netočí!

chci na workshop s nickem driftwoodem

 

Kromě toho si budete moci vyzkoušet funkce Lumix G na 4K fotoprocházce a užít si mnoho dalších drobných produktových představení včetně Youtuber Selfie přístroje.

O tom, že je Panasonic výbornou volbou i pro cestovatelské výpravy, vám poskytne důkaz cestovatelské duo Busny.cz, kteří sem speciálně pro vás přijedu na otočku z Afriky, kterou brázdí ve svém stařičkém autobusu. Tak ať tuhle jedinečnou příležitost nepropásnete!

chci jít na busny.cz

Postaráme se o to, abyste byli neustále svěží a plní sil

Počítáme s tím, že si budeme užívat skutečně letního počasí. Proto se po celý týden bude o váš pitný režim starat sodovkář :)

Fotokniha 15 x 15 v měkké vazbě - AKCE

Lay-flat vazba, Měkká vazba, Fotografický papír Fujifilm 230g/m2 - MAT

189,-
AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...