5. 6. 2018 | 4 minuty čtení

Uteklo to jako voda a 7 dní jarního FotoFestu nabitých akcí je za námi. Během celého týdne, kdy jsme čerpali inspiraci na více než 130 workshopech a přednáškách a hned několika výstavách, jsme sice neporučili větru a dešti, zato jsme nasáli fotografickou atmosféru se vším všudy. Děkujeme, že jste nám festivalovou pohodu vytvářeli s námi a doufáme, že se uvidíme zase na podzim!

Jaro v tom nejlepším světle

Během 7 dnů se tu s vámi profesionálové fotografického světa podělili o své zkušenosti a rady na 60 přednáškách, vyzkoušeli jste si tu nejlepší techniku a rady profesionálů v praxi na 78 workshopech a inspirovali se na 4 výstavách.

Kdo nestihl nějakou z přednášek, nemusí truchlit. Při 8 streamech na Facebooku jste si totiž mohli vychutnat jedinečnou příležitost poslechnout si z pohodlí domova vyprávění o cestě Afrikou z úst Busen.cz, vydat se do oblak s Petrem Janem Juračkou nebo zjistit, jaké překážky musí Bára Reichová při focení sportu překonat. Nahlédli jste také pod roušku tajemství aktu s Petrem Jedinákem, zavítali do říše zvířat s Patrikem Staňkem, ohlédli se za minulostí skrze tvorbu Karla Cudlína, pronikli do street fotografie se Zdeňkem Bínou a navštívili magický Island s Petrem Hrickem. A všechny tyto zážitky, které pro vás zručnýma rukama připravila F22, můžete prožívat znovu a znovu!

Navíc se na Facebooku můžete ve videích ohlédnout za každým dnem festivalu a připomenout si tak atmosféru, kterou jsme společně vytvořili. A na závěr každého dne se dovědět něco zajímavého o vašich oblíbených značkách!

Kromě toho jste na festivalu mohli techniku do posledního šroubku rozebrat s produktovými specialisty značek Nikon, Canon, Fomei, Sigma, Olympus, Fujifilm, Sony, Peak Design, Vanguard, Novoflex a mnoha dalšími. Navíc jste spolu s námi mohli oslavit stoleté jubileum značky Panasonic.

Dokumentární svět Karla Cudlína

Hlavní hvězdou festivalu byl vynikající dokumentarista Karel Cudlín, který vás v rámci přednášky provedl svou tvorbou od 80. let do současnosti. Pokud jste na ni nestihli zajít, můžete se spolu s ním na cestu minulostí vydat i na Facebooku. Nahlédnout do své tvorby i do jejího zákulisí vás nechá i v rozhovoru na našem blogu. Několik šťastných z vás navíc získalo zpětnou vazbu na svou tvorbu na Portfolio review a jedinečnou příležitost prohlédnout si v naší Minigalerii dosud nepublikované fotografie věnované sedmdesátiletému výročí založení státu Izrael můžete až do 16. června.

Jsme spolu na #fotoskodafest

Festivalovou atmosféru jsme si užívali nejenom na místě, ale také na sociálních sítích. Takřka v přímém přenosu jste proto mohli nejlepší momenty sledovat na Instagramu a Facebooku. Dokumentovali je pro vás náš virtuální mág Václav Křížek, skvělý fotograf Jakub Valdivia a neúnavní profesionální videotvůrci z F22. Pokud jste vy sami zachytili nějaký zajímavý moment, rádi se na něj podíváme! Podělte se o něj s námi hashtagem #fotoskodafest.

A pokud jste nechytili místo na přednášce vašeho oblíbeného fotografa a nenacházíte ho ani ve streamovaných videích, možná jsme ho pro vás před festivalem vyzpovídali a rozhovor s ním najdete na našem blogu

ohlasy z festu

Fotopapír Fine Art Deep Matt

dva formáty v nabídce – 20 × 30 cm a 20 × 20 cm, suchý proces tisku

100,-
AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-

Související články

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

FESTivalová soutěž na Instagramu

FESTivalová soutěž na Instagramu

Další Videa

Fotoškola - tvoříme obsah pro klienta

Fotoškola - tvoříme obsah pro klienta

Tipy na focení - rozhovor s klientem

Tipy na focení - rozhovor s klientem

Fotoškola - technika, která vám bude vydělávat

Fotoškola - technika, která vám bude vydělávat

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...