Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Už žádné ztracené karty a zamotané kabely, mějte je v pouzdře!

Už žádné ztracené karty a zamotané kabely, mějte je v pouzdře!
16. 7. 2018 | 5 minut čtení

Potřebujete vyměnit kartu nebo baterku nebo rychle připojit kabel k notebooku, ale ve změti dalšího příslušenství naházeného v brašně to trvá tak dlouho, že vám pamětihodný moment dávno uteče, vaše netrpělivost narůstá a ještě navíc máte v zavazadle nepořádek. Tomu se dá jednoduše zabránit: s pouzdry na kabely, flashky či paměťové karty budete už napříště přesně vědět, kde co máte, a dlouhému hledání je konec!

Veškeré příšlušenství hezky pohromadě

Někdo potřebujeme jenom uschovat víc karet nebo baterek, někdy se balíme na delší cestu a potřebujeme vlastně všechno od propojovacího kabelu po objektivy. Není problém, ať už potřebujete něco malého, či velkého, s námi vyřešíte všechno!

Dost místa pro vaše fotky

Karet není nikdy dost - jedna se naplní, druhá se ztratí, třetí nemůžete najít. Vlastně počkejte, s posledními dvěma problémy vám můžeme pomoci! Stačí sáhnout do správné kapsičky a nová karta je ve foťáku cobydup. A ty ostatní jsou navíc chráněné v pěkně měkoučkém obalu.

Co třeba takový Think Tank Pixel Pocket Rocket, kam schováte až 9 SD karet?

chci think tank pixel pocket rocket

Nebo potřebujete mít pohromadě CF karty? Na to je skvělý Tamrac Goblin Card CF4 pro 4 CF karty nebo SD6/CF4 pro 6 SD karet a 4 CF karty. To aby vám místo nikdy nedošlo.

chci pouzdro tamrac goblin card

Pořádná zásoba baterií

Není snad horší pocit, než když cvaknete TEN snímek a foťák vám zahlásí, že došla baterie (a fotku pochopitelně neuloží). Proto je lepší být připraven a mít po ruce náhradní baterku. Nebo radši víc, co říkáte?

Máte s sebou blesk? Potom určitě nepohrdnete pouzdrem Think Tank, kam schováte až 8 AA baterií. Teď můžete bleskat jako o život!

chci think tank 8 AA

Nebo potřebujete spíš náhradní baterky do foťáku? Tak to pak doporučujeme pouzdro Think Tank pro 2 nebo 4 akumulátory.

chci think tank pro 2 baterie   chci think tank pro 4 baterie

Aby se kabely nezamotaly

I když se s nimi nehýbe, jako by v tašce ožily a vytvořily hadí klubko, které pak za ocásky musíte hezky rozmotávat. A ještě když je máte lovit z hlubin tašky, kde na nich leží oblečení nebo knihy. Tuhle kabelovou pohotovost zažil snad úplně každý. Ale pokud si kabely hezky srovnáte a upevníte, najdete je na tomtéž místě, na kterém jste je zanechali. A ušetříte si nervy i minuty vzácného času.

Zorganizovat si všechny možné kabely a třeba i nabíječky a adaptéry vám pomůže třeba Cable Management 10 nebo 20 od firmy Think Tank. A do Cable Management 30 se vám vejde i blesk!

Cable Management 10

chci management 10   chci management 20  chci management 30

Skvělou volbou by bylo i pouzdro Tamrac Nagano 1,3 l, které můžete použít samostatně i jako organizér do batohu.

chci tamrac nagano

A s Lowepro Gear Up Mini a Medium dejte vale zamotaným kabelům a poházenému příslušenství k telefonu a notebooku. Ať už budete hledat myš, externí harddisk, nebo jenom kabel či nabíječku, v tomhle pouzdře najdete všechno hezky srovnané. V případě Case Large už dovnitř kromě kabelů dáte třeba i kompakt. A co je skvělé, u všech zmíněných pouzder vidíte dovnitř už hezky zvenku a nemusíte tápat, na kterou stranu jste hledaný kousek upevnili. A i když do Gear Up Wrapu dovnitř nevidíte, buďte si jistí, že vás skladností a praktičností rozhodně nezklame.

Lowepro Gear Up Medium

chci gear up mini   chci medium   chci wrap   chci case large

Příslušenství i s foťákem

Jsou i větší pouzdra, taková, do kterých přehledně uložíte nejenom kabely, ale taky foťáky a objektivy. Kdybyste nepotřebovali oblečení nebo jídlo, vlastně byste si s ním vystačili. A taky to někdy máte tak, že když fotíte, tak nejíte a nespíte?

Lowepro Gear Up Camera Box je perfektní volbou pro ty, kteří vlastní bezzrcadlovku a chystají se na cesty. Čtečka karet, náhradní objektiv nebo flashka jsou samozřejmostí.

chci camera box

Když si budete chtít něco zahrát

Máte Nintendo Switch? Potom vám nesmí uniknout pouzdro Gear Up Switch Wrap DLX, v němž se bude cítit jako v bavlnce - spolu s dalšími 8 hrami na SD kartách, které vám pomůžou zahnat dlouhou chvíli kdekoliv a kdykoliv.

chci Gear up switch wrap dlx

Ruční černobílé zvětšeniny

zvětšujeme do formátů 18 × 24 cm, 24 × 30 cm, 30 × 40 cm, 50 × 60 cm, používáme kvalitní fotopapíry Ilford několika typů, pečlivé ruční zpracování

160,-
VILTROX 20 mm f/2,8 AF STM pro Nikon Z

Objektiv s bajonetem Nikon Z / full frame, Rozsah clony f/2,8 až f/22, 10 prvků řazených do 8 skupin

5 390,-
DJI Power 1000 EU

Přenosná nabíjecí stanice, Podporuje rychlé nabíjení dronů DJI, Je vhodná i pro běžné domácí spotřebiče

25 790,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...