Produktové novinky

Na letní akce s letní edicí Polaroid Originals

Na letní akce s letní edicí Polaroid Originals
20. 7. 2018 | 2 minuty čtení

Prázdninové radovánky, festivaly a koupačky jsou v plném proudu a my tu pro vás máme něco, co vás hodí do opravdové letní nálady! Vytiskl právě váš Polaroid poslední fotku? Nakrmte ho letní limitovanou edicí a odpovězte na volání léta vzpomínkami ve veselých rámečcích!

Letní polaroidová limitka

Milovníci starého dobrého Polaroidu, dočkali jste se! Polaroid Originals představil letní limitovanou edici 600 filmů hýřící veselými barvami a přímo vábící ke spontánním akcím, které je radno zdokumentovat. Nechte se svést a unášet na vlnách léta po boku retro filmů v neodolatelném rámečku.

Polaroid Originals Ice Cream Pastels

V balíčku Ice Cream Pastels dostanete 8 kousků s rámečky pastelových barviček, k nimž se perfektně hodí romantická podvečerní atmosféra na posezení s přáteli nebo leháro na lodi uprostřed ničeho. Připočtěte k tomu nezaměnitelnou barevnost a dokonalou nedokonalost samotných snímků a na světě je kombinace, která přímo dýchá létem. A jak bude zarámovaný právě tenhle snímek? Nechte se překvapit, v tom je přece to kouzlo!

chci limitku v pastelových barvičkách

Polaroid Originals Tropics

Radši se posadíte pod palmy, ucucáváte koktejl z vydlabaného ananasu nebo mléko z čerstvě utrženého kokosu? Potom je pro vás tropická edice Polaroidu jako dělaná! Nezaměnitelný design, stejně jako klasické vlastnosti, pro které jsme si polaroidové filmy tolik zamilovali, vám vytvoří naprosto jedinečnou připomínku léta. My se jenom podíváme na krabičku a už se nám na tváři rozlévá úsměv. A co teprve až uvidíte palmami orámované svoje vzpomínky. Radši si udělejte zásobu, můžeme vám garantovat, že se jich jen tak nenabažíte. :)

chci limitku v tropickém hávu

Vyvolání Planfilmů

film o velikosti 4“ × 5“, 5“ × 7“ či 8“ × 10“ i větší, vyvolání barevných plan-filmů procesem C-41, vyvolání černobílých a diapozitivních plan-filmů procesem E-6

160,-
Fotopřání 10 × 21

jednoduché objednání online, možnost doplnění fotografie či grafiky texty, pozadími, rámečky a cliparty, výběr lesklého nebo matného povrchu

25,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...