24. 8. 2018 | 3 minuty čtení

Petr Slavík je znám hlavně jako oficiální fotograf českého biatlonu a celých 5 let už dokumentuje největší biatlonové akce. Nyní se stal ambasadorem fotoaparátů Panasonic Lumix G, které letos slaví 10 let své existence a na něž se od samého počátku spoléhá. Jaké přístroje a objektivy používá a proč si vybral zrovna je?

Ambasadorem pro Českou republiku a Slovensko

Profesionální fotograf a oficiální fotograf českého biatlonu Petr Slavík se stal ambasadorem fotoaparátů Panasonic Lumix G, na něž při své práci spoléhá již řadu let.

 S fotoaparáty řady Panasonic Lumix G jsem začal fotit v roce 2009 a zanedlouho jsem zjistil, že jsou pro mě ideální volbou. Kromě nízké hmotnosti poskytující maximální mobilitu oceňuji zejména skvělý výkon při fotografii i videu.

V současnosti využívá nejlepší možnou výbavu, kterou systém nabízí: Lumix GH5, Lumix G9 a reportážní Lumix GX9. S fotoaparáty Panasonic Lumix G již pátým rokem jezdí na největší biatlonové akce a jejich schopnosti využívá i při svém osobním projektu, webu Trail-busters.cz věnovanému milovníkům horské cyklistiky. Kromě toho se ale věnuje i komerčním fotografickým a video zakázkám.

chci se podívat na fotoaparáty panasonic

Coby ambasador se bude vedlé své profesionální kariéry podílet i na komunikačních a marketingových aktivitách společnosti Panasonic.

Jsme rádi, že se můžeme spojit právě s Petrem, který je Lumixům řady G věrný už po mnoho let a svými fotografiemi a videi dokazuje, že naše fotoaparáty podávají profesionální výkony, jsou odolné a přitom jsou díky své hmotnosti a kompaktnosti vysoce mobilní. Proto si je pořizují akční fotografové, jichž je Petr skvělým příkladem.

Současná výbava Petra Slavíka

chci se podívat na objektivy Panasonic

Vyvolání diapozitivních filmů + digitalizace

vyvolání barevných diapozitivních filmů 135 a 120 procesem E-6 + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
RICOH GR IIIx HDF

Digitální fotoaparát s vestavěným difuzním filtrem, 24,2 Mpx APS-C CMOS snímač, Stabilizace obrazu se 3 osami proti záchvěvům

30 890,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...