7. 9. 2018 | 2 minuty čtení

Máte rádi instantní fotku? Potom zbystřete všechny smysly, máme tady pro vás klasické Polaroidy i Instaxy s parádní slevou, kterou si rozhodně nechcete nechat ujít. :) Rozjasněte pošmourné podzimní počasí veselými barvami a analogovými instantními snímky!

Polaroid 600

Klasika nad klasiku. Kdo by neznal Polaroid 600 zn. 80. léta? Plně automatický režim, zaostření od 0,6 m do nekonečna, napájení z kazety a závěrka od 1/4 do 1/200. Co jste dřív mohli koupit za 4 290,-, můžete až do konce září pořídit za 3 790,-! A protože se jedná o repasované kusy, radši si pospěšte, ať na vás zbydou. :) Čeká na vás ve žluté, růžové, malinové, zelené a bílé barvě. 

chci ho ve žluté    chci ho v růžové   

chci ho v malinové     chci ho v zelené    chci ho v bílé

Instax Mini 8 v Laporta Boxu

Tíhne vaše srdce spíš k bílé, nebo fialové? Ať už je jedna, nebo druhá, můžete si ji nyní pořídit za 2 190,- místo 2 490,-. Za to dostanete foťák, sadu filmů a pouzdro na fotky, abyste měli všechny snímky hezky pohromadě. A to se vyplatí, ne?

chci laporta box v bílé     chci laporta box ve fialové

Instax Mini 8

Instax Mini 8, nový a za 1 700,- místo 1 990,-? Přesně tak! Žlutý, nebo červený (nebo oba) můžete mít za tuhle cenu doma. Stál u nás ve vitrínce a teď už hledá svého majitele. :)

chci ho v červené    chci ho ve žluté

LOWEPRO Trekker LT SLX 120 - šedá

Kapacita: 1 bezzrcadlovka s objektivem + 1-2 objektivy, 10'' tablet, Několik kapes na drobnosti a příslušenství, Možno nosit jako sling na zádech nebo na boku

1 890,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...