Aktuality z fotosvěta

Fotoskoda.cz je opět nejlepší eshop v soutěži WebTop100!

Fotoskoda.cz je opět nejlepší eshop v soutěži WebTop100!
16. 11. 2018 | 3 minuty čtení

Máme radost! 17. ročník jedné z největších soutěží v oblasti digitálního marketingu v ČR nás potěšil. Opět jsme zvítězili v soutěži WebTop100 v kategorii E-shopy!

Inspirace a nejnovější trendy

WebTop100 přináší účastníkům pravidelnou inspiraci, nejnovější trendy a zároveň umožňuje porovnat se s konkurencí v celé ČR. Výsledné hodnocení sestává z několika aspektů, user experience, technického řešení, grafiky a obsahu, a sestavují ho špičkoví odborníci z oboru! O letošním ročníku soutěže si můžete přečíst například i na lupě nebo mediaguru.

E-shop Fotoskoda.cz obhájil opět 1.místo

Již třetí rok po sobě jsme obhájili pozici nejlepšího e-shopu a zvítězili v kategorii e-shopy! Za námi v žebříčku zůstal například eshop Alza.cz. Odborná porota u našeho eshopu ocenila mimo jiné obsahovou část, přehlednost nebo zabezpečení.

  • Útržek z hodnocení: Velice pěkné moderní řešení, kterému nelze moc vytknout. Na první pohled na mě web působí důvěryhodně a profesionálně. Úvodní stránka je dobře strukturovaná, takže mi je ihned jasné, co firma prodává a jaké jsou její další služby.

Získal speciální ocenění - Nejlepší UX roku 2018

  • Útržek z hodnocení: Web je velmi dobře čitelný a rozmanitá hlavní stránka by měla uživateli pomoci se rozhodnout, jakou cestu na webu zvolit.U jednotlivých kategorií oceňuji velké a dobře čitelné náhledy produktů, které mě nenutí u každého produktu přecházet na detail, ale získávám dle toho dobrý přehled, jaké produkty jsou v nabídce.

 

Kompletní výsledky WebTop100 2018

Děkujeme porotcům soutěže za jejich hodnocení a našim vývojářům ze společnosti PragueBest za spolupráci!

Ze všech ocenění i hodnocení odborné poroty máme velkou radost, ale jsme si vědomi toho, že hlavním měřítkem našeho webu je spokojenost našich zákazníků. Můžeme vám slíbit, že se budeme i nadále ze všech sil snažit, aby web fotoskoda.cz i náš fotografický palác s kamennou prodejnou byly místy, kam se budete rádi vracet!

 

LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-
LENSBABY Sweet 22 pro Canon RF

Pancake objektiv s pevným zaostřením a pevnou clonou pro full frame, Vysoký ohniskový kontrast s snovým rozmazáním, 33 mm ekvivalent na senzorech APS-C

3 990,-

Související články

Do našeho týmu hledáme nové kolegy

Do našeho týmu hledáme nové kolegy

Nalezení správného gimbalu

Nalezení správného gimbalu

Objevte kreativitu s Lensbaby Omni Reflections

Objevte kreativitu s Lensbaby Omni Reflections

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...