Výstavy

Olympus masters v Czech Photo Centru

Termín: 30. 11. - 13. 1. 2019| Místo: Czech Photo Centre
Olympus masters v Czech Photo Centru
3. 12. 2018 | 2 minuty čtení

Od 30. listopadu do 13. ledna příštího roku můžete v Czech Photo Centru zhlédnout fotky více než 20 profesionálních fotografů, kteří si pro svou práci vybrali systém Olympus OM-D. Fotografie jsou různých žánrů i velikostí a najdete mezi nimi i sadu 4 snímků, na nichž si můžete vyzkoušet, zda poznáte, jakým fotoaparátem jsou focené.

Mistři Olympusu

Od 30. listopadu do 13. ledna se můžete podívat na výstavu více než 100 fotografií různých žánrů a velikosti od více než 20 evropských profesionálních fotografů, kteří si pro svou práci vybrali systém Olympus OM-D. Mezi nimi jsou např. Marcin Dobas z Polska, Jairo Diaz ze Španělska, Sean Archer z Ruska, Steve Gosling z Velké Británie či Temelko Temelkov z Bulharska a uvidíte zde také práce českých a slovenských fotografů, konkrétně třeba Rostislava Stacha, Petra Bambouska, Martina Žilky nebo Lubomíra Drahoše.

Na výstavě uvidíte tisky až do velikosti 100 x 70 cm. Její součástí je také sada čtyř fotografií pořízených v jeden den v zoologické zahradě, přičemž dvě byly pořízeny bezzrcadlovkou s FF snímačem, další dvě fotoaparátem Olympus OM-D E-M1 Mark II. Na vlastní oči si tak můžete vyzkoušet, jestli mezi nimi poznáte rozdíl.

TAMRON 28-75 mm f/2,8 Di III VXD G2 pro Nikon Z

Objektiv pro full-frame snímač s bajonetem Nikon Z, Všestranný rozsah zoomu, Nejlepší kvalita obrazu ve třídě standardních objektivů se zoomem

23 990,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...