Vyberte vánoční dárky se specialisty Sony a Zeiss. Už v pondělí!

Termín: 10. 12. 2018| Čas: 14:00 - 17:00| Místo: Centrum FotoŠkoda
Vyberte vánoční dárky se specialisty Sony a Zeiss. Už v pondělí!
5. 12. 2018 | 2 minuty čtení

Váháte, co by potěšilo vašeho fotografa? Nechte si poradit přímo od specialistů Zeiss a Sony, kteří vám pomohou s výběrem perfektního dárku! V pondělí 10. prosince za nimi od 14 do 17 hodin můžete zajít do naší prodejny a vyzkoušet si na vlastní kůži žhavé novinky a další špičkové fotografické vybavení. Těšíme se na viděnou!

Dostanete radu i cashback

Slyšíte správně. Nejenže vám produktoví specialisté firem Zeiss a Sony zodpoví i ty nejzapeklitější otázky a pomohou s výběrem ideálního dárku, ještě navíc můžete vybrané zboží zakoupit s cashbackem! Zeiss spustil historicky vůbec první cashback na mnoho dalekohledů a objektivů z řad Milvus, Batis, Touit, Loxia nebo Classic, u Sony zase můžete se skvělou slevou získat třeba Sony A7R II a spoustu objektivů a dalšího příslušenství pro bajonety A i E nebo spoustu dárků k nákupu.

Vyzkoušejte si novinky Sony FE 24 mm a Zeiss Batis 40 mm

K vyzkoušení pro vás budou třetí generace těl Sony a mnoho Sony objektivů, stejně jako objektivy řad Milvus, Otus, Batis, Touit nebo Loxia z dílny značky Zeiss.

Vyzkoušet si tu budete moci také novinky Sony FE 24 mm f/1.4 GM a Zeiss Batis 40 mm f/2, který na naše pulty dorazil před pár dny. Tak neváhejte a dorazte! V pondělí od 14 do 17 hodin se na vás těšíme! :)

Sony FE 24 mm f/1.4 a Zeiss Batis 40 mm f/2

chci prozkoumat sony fe 24 mm     chci se podívat na zeiss batis 40 mm

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...