Výstavy

Nikon kalendář 2019 v Nikon Photo Gallery

Termín: 13. 12. - 20. 1. 2019| Místo: Nikon Photo Gallery
Nikon kalendář 2019 v Nikon Photo Gallery
19. 12. 2018 | 2 minuty čtení

Od 13. prosince 2018 do 20. ledna 2019 si můžete v Nikon Photo Gallery prohlédnout 50 nejlepších snímků ze soutěže Nikon kalendář 2019. Letošním mottem soutěže byl citát Karla Čapka "na světě nejsou nejkrásnější věci, ale okamžiky". Výstava je prodejní a výtěžek podpoří projekt 1000 statečných.

Charitativní Nikon kalendář

V Nikon Photo Gallery můžete od 13. prosince 2018 do 20. ledna 2019 zhlédnout 50 nejlepších snímků, které uspěly v letošním ročníku soutěže Nikon kalendář. Ta je určená profesionálům i amatérům fotografujícím s Nikonem a mottem letošního ročníku bylo motto Karla Čapka "na světě nejsou nejkrásnější věci, ale okamžiky". Soutěže se zúčastnilo 588 fotografů se 1406 fotografiemi. Snímky pro výstavu i kalendář vybrala odborná porota, které předsedal Stanislav Pokorný.

Výstava je prodejní a snímky lze zakoupit prostřednictvím stránek www.nikon-kalendar.cz. Výtěžek z jejich prodeje půjde na podporu projektu 1000 statečných, který je součástí nadace Národ dětem a slouží k financování studií v oboru dětské onkologie a hematologie. Nadace svými příspěvky zkvalitňuje péči o pacienty Kliniky dětské hematologie a onkologie 2. lékařské fakulty UK a FN Motol. Projekt podpoří i společnost Nikon a to finančním darem ve výši 100 000 Kč.

Autory 12 vítězných snímků jsou Markéta Butalová (U jezera), Mia Feres (Stínohra), Jaroslav Hora (Na čekané), Miloš Nejezchleb (Warm-up), Vojtěch Herout (Osvícený), Lucie Šiprová (Skotačení), Eva Sigmundová (Vlastní cestou), Věra Smolíková (Jitro na louce), Karolína Vučka (V palmovém háji), Tomáš Tisoň (Ve vlnách), Lucie Drlíková (How you see yourself) a Ľuboš Paukeje (Světelná show v Dubaji). Absolutním vítězem se stal Miloš Nejezchleb, který zvítězil i v loňském ročníku soutěže.

Více informací o charitativním projektu najdete na stránkách Nikon Photo Gallery.

Fotopřání 10 × 21

jednoduché objednání online, možnost doplnění fotografie či grafiky texty, pozadími, rámečky a cliparty, výběr lesklého nebo matného povrchu

25,-
FUJIFILM Instax SQUARE Link obal bílý

Pevné a odolné skořepinové pouzdro, Odolné proti prachu a vodě, Chrání vaše oblíbené zařízení před nárazy a poškrábáním

499,-

Související články

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...