Produktové novinky

Výhody monitorů EIZO ColorEdge a nové verze softwaru ColorNavigator

Výhody monitorů EIZO ColorEdge a nové verze softwaru ColorNavigator
28. 12. 2018 | 3 minuty čtení

EIZO není pro žádného fotografa neznámý pojem. Japonské výrobky s 50letou tradicí už mnozí mají doma a využívají jejich výhody. Co činí z monitorů řady ColorEdge ideálního partnera fotografů všech úrovní? A co vám nabízí nový kalibrační software EIZO ColorNavigator verze 7? To všechno se dozvíte v dnešním článku!

Barevně věrné monitory pro fotografické nadšence

Specializovaná řada monitorů ColorEdge nabízí LCD monitory pro amatérské fotografy, profesionální fotografy, výtvarné umělce, tisk, postprodukci a virtuální realitu. Tyto monitory zaručují absolutně realistické podání barev. Jejich velký barevný prostor a výjimečná obrazová kvalita vyhoví všem požadavkům na zpracování obrazu, retuše, předtiskovou přípravu a postprodukci. S monitorem ColorEdge získáte přesnou správu barev a kromě času ušetříte i náklady na zbytečné kontrolní tisky a osvity. Modely ColorEdge jsou skvělou volbou také pro barevně spolehlivé workflow při spolupráci kolegů, zákazníků a zadavatelů. Kromě vynikající kvality obrazu jsou LCD monitory ColorEdge vybaveny řadou praktických funkcí a profesionálními softwarovými nástroji, jež výrazně zjednodušují pracovní postupy.

Nyní EIZO představuje novou koncepci fotografických monitorů, které jsou uživatelsky ještě přívětivější pro fotografy-začátečníky a které přináší více možností pro fotografy-profesionály. Celá tato koncepce je založena na novém kalibračním softwaru EIZO ColorNavigator verze 7, který vůbec poprvé umožňuje nastavit monitor pro používání s fotografickými editory BEZ kalibrační sondy, což uvítají zejména fotografové-začátečníci. Na druhé straně ColorNavigator 7 podporuje širokou paletu nejpoužívanějších amatérských nebo profesionálních senzorů včetně všech kalibračních senzorů vestavěných v grafických monitorech EIZO řady CG a CG-Premium. Kalibrační software EIZO ColorNavigator 7 bude poprvé umět komunikovat také v češtině.

EIZO poskytuje na všechny fotografické monitory prodlouženou záruční lhůtu 5 let.

Konkrétní tipy na zlepšení workflow

Podívejme se nyní ještě na konkrétní tipy, jakými si můžete zlepšit své workflow. Profesionálové v oblasti videa i fotografie ocení EIZO CG2420, jehož antireflexní povrch ochrání váš zrak a na němž můžete spouštět video přesně v takové kvalitě, v jaké jste ho nasnímali.

chci se podívat se na eizo cg2420

Pro méně náročné grafiky, fotografy a videotvůrce je skvělou volbou třeba EIZO CS2420, který zaručuje perfektní ostrost obrazu a který vám snímky v barevném prostoru AdobeRGB zobrazí v přesně tak, jak mají skutečně vypadat.

chci eizo cs2420

Pokud potřebujete lepší monitor do své kanceláře, ani tady není radno nic podcenit. Díky velké úhlopříčce monitoru EIZO EV2750 uvidíte všechna okna hezky přehledně a získáte všechny výhody barevné vyváženosti a dalších vlastností monitorů EIZO.

chci se podívat na eizo ev2750

Ruční vyvolání černobílých filmů

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

260,-
LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-
TAMRON 28-75 mm f/2,8 Di III VXD G2 pro Nikon Z

Objektiv pro full-frame snímač s bajonetem Nikon Z, Všestranný rozsah zoomu, Nejlepší kvalita obrazu ve třídě standardních objektivů se zoomem

23 990,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...