Fotoslužby

Vytvořte si vlastní fotokalendář s 20% slevou!

Termín: 3. 1. - 31. 1. 2024
Vytvořte si vlastní fotokalendář s 20% slevou!
3. 1. 2024 | 4 minuty čtení

Kalendář nemusí být jenom praktická věc, která vám umožní nezapomenout na výročí, narozeniny nebo odpočítávat dny do dovolené. Kalendář s vašimi vlastními fotkami vám pokaždé, když se na něj podíváte, připomene, co všechno jste se svými blízkými prožili. Až do 31. 1. 2024 ho pořídíte o 20 % výhodněji.

Sleva 20 % na originální kalendář

Jedinečný kalendář, který potěší vás i vaše blízké - a o pětinu levnější! Během akce, která platí až do konce ledna 2024, pořídíte kalendář s vlastními vzpomínkami se slevou 20 %. Stačí do příslušné kolonky v košíku zadat kód KAL20 a sleva se vám automaticky odečte.

chci kalendář se slevou

Proč si nechat udělat kalendář právě u nás?

Stolní i závěsný formát, velikost podle vašich představ

V aplikaci na vytváření kalendářů Designer si můžete vybrat z mnoha rozměrů ve třech formátech:

  • stolní kalendář
  • na šířku
  • na výšku

Vyhotovit si ho můžete nechat od takřka kapesních rozměrů 19,5 x 13 cm až do rozměrů 30 x 45 cm. Vybere si tak opravdu každý.

Kdo říká, že kalendář musí začínat lednem, plete se. Třeba ho chcete darovat někomu k narozeninám v červnu. A aby neměl kalendář jen na půl roku, stačí zadat počáteční měsíc v červenci!

Fotokalendáře - aplikace Designer Centra FotoŠkoda

Nejlepší fotografie v dokonalém designu

Kalendáře si můžete nechat vyhotovit v jednoduchém stylu, nebo využít některou ze šablon. Na své si přijdou příznivci jednořádkových kalendárií, v nichž vynikne fotka, i víceřádkových kalendárií, kde máte celý měsíc pěkně přehledně na očích.

Fotky můžete nahrávat nejen z počítače, ale i ze sociálních sítí - konkrétně z Facebooku - nebo z fotek uložených na Googlu. Stačí si jen vybrat ty, které nejlépe vystihují daný měsíc. Fotky ze složky v počítači jenom přetáhnete stylem drag and drop.

Pokud nechcete mít kalendář složený jenom z fotek, máte k dispozici obohacenou nabídku různých šablon na pozadí, s nimiž můžete každý měsíc zpestřit jiným tématem a vytvořit tak obraz, který se co měsíc bude měnit. A nemusíte se rozhodně omezovat pouze jednou fotografií na měsíc! Klidně si vytvořte koláž, fotky upravujte a doplňte trefným komentářem, fantazii se meze nekladou.

Fotokalendář šitý na míru

Taky vás občas zamrzí, že zapomenete poblahopřát? Už nemusí! V kalendáři si můžete třeba klipartem vyznačit speciální datum, takže budete hezky dopředu vědět, co se chystá. Už žádná zapomenutá výročí!

Máte v příbuzenstvu cizince? I jim můžete udělat radost! Kalendárium si totiž můžete nechat udělat jak v češtině, tak v němčině, angličtině, ruštině a slovenštině.

Fotokalendáře - aplikace Designer Centra FotoŠkoda

Perfektní kvalita zpracování

Fotokalendáře tiskneme na špičkový fotopapír, na němž vaše snímky skutečně vyniknou. Radost vám budou dělat jak po celý kalendářní rok, tak třeba i dlouho poté, když se rozhodnete si fotky vystřihnout a ponechat.

Nemusíte ani zvládnout všechno najednou. Potřebujete uvařit večeři nebo si odpočinout od počítače? Není nic snazšího, než si rozpracovaný projekt uložit a vrátit se k němu pozdějiAle není nad vlastní zkušenost. Schválně se zkuste v Designeru pobrouzdat sami a vše si vyzkoušet na svém vlastním kalendáři. Uvidíte, že možná neskončí jenom u jednoho... :)

My se pak už o vaše vzpomínky postaráme s maximální péčí a láskou a vy se můžete těšit na zprávu, že si můžete hotovou zakázku vyzvednout.

chci si vytvořit kalendář

Nástěnný fotokalendář

ruční výroba, tisk na fotografický papír Fujifilm, intuitivní online editor bez instalace

250,-
Stolní fotokalendář

ruční výroba, tisk na fotografický papír Fujifilm, intuitivní online editor bez instalace

350,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Diskuze

Vytvořte si vlastní fotokalendář s 20% slevou!

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...