Fotosoutěže

Soutěž Praha fotografická vyhlašuje 23. ročník

Termín: 31. 1. - 28. 2. 2019
Soutěž Praha fotografická vyhlašuje 23. ročník
31. 1. 2019 | 2 minuty čtení

23. ročník soutěže Praha fotografická je zde! Pokud se vám od 1. února 2018 povedlo zachytit zajímavý moment či detail hlavního města, můžete až do 28. února zaslat své snímky do 6 kategorií a bojovat hněd o několik ocenění.

23. ročník, 6 kategorií

Pokud jste od 1. února 2018 pořídili nějakou fotku Prahy, která vás baví nebo si myslíte, že má naději uspět v soutěži, můžete se až do 28. února 2019 přihlásit do soutěže Praha fotografická a poměřit síly s ostatními účastníky! Soutěžit můžete v šesti kategoriích:

  • KRÁSA PRAHY
  • LIDÉ V PRAZE
  • PROBLÉMY PRAHY

Speciální kategorie:

  • KRONIKA HLAVNÍHO MĚSTA
  • STRAŠNICE
  • 100 LET V PRAZE

V březnu pak zasedne porota a rozhodne o vítězných snímcích, které budou slavnostně vyhlášeny a vystaveny v dubnu 2019. Hlavní cenou je Cena primátora hlavního města Prahy, můžete však získat i další ocenění, např. Cenu pro nejlepší černobílou fotografii FOMA Bohemia či Cenu pro nejlepší experimentální fotografii Olympus. Kompletní seznam ocenění, podrobné informace o soutěžních kategoriích a podmínky soutěže naleznete na stránkách Svazu českých fotografů, kde si také můžete stáhnout přihlášku.

Fotografie se posílají jak v tištěné, tak v digitální podobě. Můžete proto využít i služeb našich odborníků na tisk, aby zaslaná fotografie opravdu zazářila.

Soutěž Praha fotografická se koná pod záštitou primátora hlavního města Prahy a starosty Městské části Praha 1, za finančního přispění hlavního města Praha a Ministerstva kultury ČR a organizuje ho Společnost Praha fotografická ve spolupráci se Svazem českých fotografů.

LACIE RUGGED SSD 2TB USB-C - orange

celková kapacita úložiště: 2 TB PCIe M.2 SSD, max. rychlost čtení a zápisu: 950 MB/s, odolnost: drcení, náraz, vlhkost (IP67)

8 990,-
Ruční vyvolání černobílých filmů

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

260,-

Související články

Fotografická soutěž na instagramu - street fotografie

Fotografická soutěž na instagramu - street fotografie

Téma měsíce dubna: Street photo

Téma měsíce dubna: Street photo

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...