Produktové novinky

Zachyťte léto v letních barvách!

Zachyťte léto v letních barvách!
30. 4. 2019 | 4 minuty čtení

Ve vzduchu se vznáší příslib léta a paprsky už začínají hřát. Teď je ten správný okamžik vyrazit ven a užít si zábavu s přáteli. Abyste si mohli tyhle vzácné okamžiky neustále připomínat, zachyťte je na snímku - a ne jen tak ledajakém. Polaroid Originals totiž přišel s novými limitkami, které dokreslí atmosféru snímků i váš outfit.

Přivítejte léto s Originálem

V jarním vzduchu už se vznáší příslib léta a sluneční paprsky nás hřejí na tváři. Nejlíp uděláte, když vyrazíte ven a užijete si tepla a zábavy s přáteli. Takové vzpomínky na společně strávené chvíle pak dokážou zahřát i v třeskutých mrazech. A co teprve, když si je můžete připomenout na fotkách! Na snímcích s jedinečným kouzlem v typickém rámečku, od nichž existuje vždycky jenom jeden originál. Vytvořte si svůj vlastní, jedinečný, jarněletní příběh v polaroidovém stylu!

Polaroid Originals OneStep2 Viewfinder v mátovém

Pokud ještě nemáte jasno v tom, který foťák vám bude dělat společnost na každém kroku, vězte, že tenhle se směle hlásí o první místo v pořadníku. Navazuje na slavného předchůdce ze 70. let a léty prověřenou jednoduchost, účelnost a typický design doplňuje vlastnostmi 21. století - vestavěnou baterií, závitem na stativ nebo samospouští.

Nebojte se ale, že byste přišli o ten klasický polaroidový look, stačí ho nakrmit balíčkem filmů typu 600 nebo i-Type a můžete se těšit na analogový hit minulého století, jehož obliba stále roste. Navíc si ho můžete užít ve svěží limitované mátové edici.

Polaroid Originals OneStep2 Viewfinder - mátový

chci mátovou limitku

Polaroid Originals OneStep2 Viewfinder v modro-bílém hávu

Nelíbí se vám mátová? A co takhle modro-bílá? Typický vzhled zůstává, stejně jako všechny jeho skvělé vlastnosti, takže se s ním můžete vyblbnout na stativu, využít několik režimů nebo si pozměnit expozici podle sebe, tomuhle krasavci ale Polaroid propůjčil chladivou vizáž laděnou do modra.

Zkrátka nemůžete šlápnout vedle, vaši image perfektně doplní oba dva. Tak co, který z nich to bude? Ale nerozmýšlejte dlouho, stejně jako jeho mátový bráška byla i modro-bílá verze vyrobená jenom v limitovaném počtu!

Polaroid Originals OneStep2 Viewfinder v limitovaném modro-bílém provedení

chci modro-bílou limitku

POLAROID ORIGINALS I-TYPE Summer Blue

Asi se shodneme, že foťák bez filmu vám poslouží jako slušivý doplněk, to je ale tak všechno. A když už jsme u té modré, můžete celý fotografický proces sladit do dokonalosti! Místo klasického bílého rámečku tady máme limitku v rámečcích zachycujících namodralé svítání a čekání na východ slunce a tmavnoucí fialovomodrou oblohu po jeho západu.

Který rámeček to zrovna bude? Nechte se překvapit! Originál totiž není jenom na samotném snímku, ale i okolo něj. A o tohle překvápko byste se přece nechtěli nechat připravit, nemám pravdu? :)

Polaroid Originals i-Type Summer Blue

chci limitku v barvách letní modři

POLAROID ORIGINALS Polaroid 600 Summer Haze

Každý fotograf ví, že zlatá hodinka je na focení ta nejlepší doba. Co ale mnohý z nich neví, je, že Polaroid se nechal zlatou hodinkou inspirovat a vytvořil limitovanou edici filmů pro Polaroid 600 s rámečky zachycující odstíny oblohy při zlatých hodinkách - při východu a západu slunce.

Zachoval zároveň krásné barvy, jejich odstíny i sytost a snovou atmosféru, nemusíte se proto bát, že přijdete o polaroidové kouzlo. Nechte naopak letními rámečky umocnit atmosféru snímků!

Polaroid Originals Polaroid 600 Summer Haze

chci limitku v barvách zlaté hodinky

Fotopřání 10 × 21

jednoduché objednání online, možnost doplnění fotografie či grafiky texty, pozadími, rámečky a cliparty, výběr lesklého nebo matného povrchu

25,-
FUJIFILM Instax MINI 99

Tiskne fotografie o rozměru 5,08 × 7,62 cm, 5 režimů s automatickou expozicí, 6 barevných efektů

4 999,-
RICOH GR III HDF

Digitální fotoaparát s vestavěným difuzním filtrem, 24,2 Mpx APS-C CMOS snímač, Stabilizace obrazu se 3 osami proti záchvěvům

29 390,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...