Slevy, dárky a cashbacky ode všech značek na jednom místě

Slevy, dárky a cashbacky ode všech značek na jednom místě
28. 3. 2019 | 4 minuty čtení

Jaro pomalu přichází a s ním i lákavé nabídky různých značek. Fotíte na Canon, Fujifilm nebo Panasonic? Nebo snad na Nikon, Sony či Pentax? Každý z těchto výrobců - a nejen oni - si pro vás připravil nejrůznější slevy, dárky a cashbacky, tak se na ně pojďte hezky přehledně podívat, ať je nepropásnete! :)

Cashback Samyang

Samyang si v rámci cashbacku připravil hned několik objektivů různých ohnisek pro Canon, Nikon a Sony, takže si v jejich nabídce vybere jak fotograf portrétů, tak noční oblohy. A pozor, tato akce, při níž ušetříte až 1 800 Kč, běží jenom do neděle 31. 3., tak se nerozhodujte moc dlouho!

chci objektiv samyang

Objektivy i fotoaparáty Fujifilm

Fotografové s Fujifilmem, zbystřete! Do soboty 30. 3. můžete s výraznou slevou pořídit CSC fotoaparáty a doplnit výbavu o druhé tělo, nebo si jen tak udělat takhle na jaře radost. O den déle si můžete rozmyslet nákup vybraných objektivů, které ale pouze do neděle 31. 3. pořídíte s cashbackem až 15 000 Kč. Takže vlastně není ani moc co rozmýšlet, co říkáte?

chci CSC fujifilm      chci objektivy fujifilm

Ušetřit ovšem můžete i při nákupu letošní novinky X-T30. Pokud si k ní koupíte jeden ze tří vybraných objektivů, budete ho mít o 6 400 levnější. A to se vyplatí! Tahle akce platí do konce dubna.

chci x-t30 s novým objektivem

Pentax se slevou

Pentax si pro vás do 13. 4. připravil všechny objektivy na středoformát 645Z s 15% slevou - stačí si jen přijít na prodejnu nebo si vybrat ten svůj přes e-shop. Kromě toho k vybraným zrcadlovkám dostanete jeden ze tří objektivů zcela zdarma. Mrkněte na článek na našem blogu, kterých se to týká.

chci fotoaparát / objektiv pentax

Dárky od Panasonicu

Při nákupech produktů značky Panasonic můžete do 30. dubna ušetřit neuvěřitelných 29 997! Kromě slev ale dostanete také dárek v podobě objektivu, bateriového gripu, baterie nebo pouzdra. Další info najdete v článku na našem blogu!

chci fotit panasonicem

Tamron se slevou a dárkem

Zoomové objektivy Tamron G2 patří ke špičce na trhu. Vy je nyní až do 3. 5. můžete mít ve své fotovýbavě se slevou až 2 000 Kč. Stačí si přijít vybrat na prodejnu, nebo si ho objednat přes e-shop, a je váš! A ke každému z nich dostanete navíc ještě brašnu zdarma.

chci objektiv tamron g2

Sony bezzrcadlovky za super ceny

Ať už toužíte po full frame snímači, nebo si vystačíte s APS-C, u Sony si vyberete. Zlevnil totiž obojí - vybrané CSC fotoaparáty i populární plnoformáty, mezi nimiž najdete třeba A9.

chci sony csc fotoaparát      chci full frame bezzrcadlovku

Nikon Z6 a Z7 s objektivy

Kdo po těchto full frame bezzrcadlovkách Nikon pokukoval už od loňska a váhal, už by své rozhodnutí neměl odkládat. Tyto fotoaparáty a objektivy na původní bajonet Nikon můžete teď pořídit s výraznými slevami. Posuďte sami!

chci nikon z6 a z7

Cashback Canon

Smršť slev a dárků uzavírá Canon, který si pro vás připravil hned dva cashbacky, a to na sety nové plnoformátové bezzrcadlovky Canon RP s jedním z vybraných objektivů a na nákup populárních full frame zrcadlovek 5D Mark IV a 6D Mark II. První z nich platí do 30. června, druhý do konce července. Tak aby na vás zbyly!

chci bezzrcadlovku     chci zrcadlovku

Ruční vyvolání černobílých filmů

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

260,-
SIGMA 500 mm f/5,6 DG DN OS Sports pro Sony E

Ideální pro fotografování z ruky, Kompatibilní s vysokorychlostním automatickým zaostřováním, Kompaktní a lehký s vynikající kvalitou provedení

81 290,-
WANDRD Fernweh M/L Black Photo Bundle

vyrobeno z materiálu 420D ROBIC a 630D Nylonu ošetřeného voděodolnou vrstvou, nastavitelné popruhy, hrudní i bederní pás, rozšiřitelná kapsa s kompresními popruhy - na lahev s vodou či stativ

11 490,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...