3. 7. 2020 | 3 minuty čtení

Jedna fotografie řekne více než tisíc slov. A co když věnujete víc fotografií pohromadě? Potom obdarovanému takovou záplavou slov zaručeně vyrazíte dech! Naše koláže vyvoláváme nejen na fotopapír nejvyšší kvality, ale přeneseme je i na malířské plátno a nově také v souboru jednotlivých fotografií na plátně, aby se fotografiím dostalo luxusu, jaký si zaslouží. Odvyprávějte si svůj vlastní fotopříběh!

Mějte všechny nejlepší okamžiky pohromadě, vytvořte koláž!

Pořídili jste fotky, které se přesně hodí na zeď v obývacím pokoji? Nemůžete se rozhodnout, která z nich se vám líbí nejvíc a která si čestné místo nejvíc zaslouží? Ušetřete si dilema a vytvořte koláž! V našem Designeru můžete buď využít předpřipravené šablony, nebo se nechat unášet vlastní fantazií a vyrobit originál se vším všudy.

Vybírat můžete hned ze šesti formátů: 30 x 30 cm, 30 x 45 cm, 50 x 50 cm, 40 x 60, 60 x 90 a 90 x 120 cm. Ať už jste tedy fanoušky čtverců, nebo spíše klasického formátu, rozhodně vás nic neomezí. Ba co víc, kromě lesklého a matného fotopapíru nejvyšší kvality, který můžete zasadit do rámu, si nově můžete nechat koláž přenést na malířské plátno a dodat tak snímkům punc ještě větší výjimečnosti.

Nově si nyní můžete přenést na plátno hned několik fotek zvlášť a vytvořit si tak jedinečnou mozaiku z vlastních zážitků. Máte rádi čtverce? Nebo jste spíš fanoušci asymetrie? Fantazii se meze nekladou, stačí jen vybrat fotky, kterým to ve vaší vlastní unikátní multikoláži, kterou nikdo jiný nemá, bude nejvíce slušet.

Multikoláže v Designeru

Fotografií můžete rozzářit nejen svůj domov, ale také tvář či dům někoho jiného. Připomeňte svým nejbližším ty nejkrásnější společné okamžiky na jednom místě a překvapte je k narozeninám, na oslavu výročí nebo jen tak. Právě oni jsou koření vašeho života, tak jim neváhejte ukázat, co pro vás znamenají.

Stačí pár kliknutí a tahů myší v intuitivním prostředí Designeru a za pár dní už bude koláž dělat radost. A protože moc dobře víme, že ty nejlepší okamžiky je potřeba hýčkat a pečlivě střežit, věnujeme vašim snímkům tu nejlepší péči. Razíme heslo: vy s láskou vytvoříte, my s láskou vyrobíme. :)

chci koláž na fotopapír nebo na plátno      

Foto na kapa desce bez laminace

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 30 x 90 cm

141,-
TTARTISAN adaptér objektivu Leica M na tělo Fujifilm GFX

Kovová redukce, Pro objektiv Leica M, Pro těla fotoaparátů s bajonetem Fujifilm GFX

1 590,-
RICOH GR III HDF

Digitální fotoaparát s vestavěným difuzním filtrem, 24,2 Mpx APS-C CMOS snímač, Stabilizace obrazu se 3 osami proti záchvěvům

29 390,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Diskuze

Jedna fotka je málo, koláž akorát

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...