VýstavyFotoŠkoda Fest

Miloš Nejezchleb: "Na startu 16-19"

Termín: 27. 5. - 31. 8. 2019| Místo: Minigalerie + Maxigalerie Centra FotoŠkoda
7. 5. 2019 | 2 minuty čtení

Český fotograf Miloš Nejezchleb sklízí za své fine art snímky charakteristické barevností a surreálnem vavříny po celém světě. Jeho vize nejsou ale čistě výtvarné, snímky jsou často založené na společenských tématech. Nyní si jeho tvorbu budete moci prohlédnout a zakoupit také u nás! Od 27. května do 8. června v Minigalerii i Maxigalerii, kde pak bude pokračovat až do konce srpna.

Fine art fotografie světového formátu

Miloš Nejezchleb je český fotograf, který se od roku 2016 věnuje umělecké konceptuální fotografii. Jeho fotografie jsou charakteristické svou barevností, výtvarným pojetím, často s prvky surrealismu. Své projekty zachycuje většinou v sériích a rád do nich ukrývá sociální témata.

Start jeho fotografické kariery je raketový. Za poslední 3 roky získal přes deset mezinárodních ocenění, vystavoval v Paříži, Benátkách, Torontu a letos se chystá do dalších světových měst. Dvakrát po sobě vyhrál soutěž Nikon kalendář a vloni se stal také vítězem Czech Press Photo v kategorii Lifestyle.

Výstava s názvem "Na startu 16-19" je průřezem většiny z jeho sérií vytvořených za poslední roky. Najdete mezi nimi ty nejúspěšnější snímky, oceněné u nás i ve světě. Všechny fotky si můžete zakoupit, případně kontaktovat přímo autora, kdybyste měli zájem o jiný formát.

Výstavu můžete zhlédnout jak od 27. května do 8. června v Minigalerii, tak až do 31. srpna v Maxigalerii. Vernisáž se nekoná, můžete se však s autorem setkat v pátek na jeho přednášce na FotoŠkoda Festu a dozvědět se o jeho snímcích a celé jeho tvorbě. Do zákulisí jeho tvorby můžete nahlédnout i v rozhovoru na našem blogu. Ceny fotografií se liší, naleznete je v popisku pod konkrétním snímkem. Na cenu se nevztahuje sleva na zákaznickou kartu.

chci na přednášku      chci si přečíst rozhovor

NIKON Z8
NIKON Z8 tělo

Rozlišení 45,7 Mpx / skládaný CMOS full frame senzor, Video až 8,3K 60fps N-RAW / 4,1K 60fps ProRes RAW, 10-bitové interní zpracování / 8K30 a 4K120p

112 990,-
NIKON Z6 II
NIKON Z6 II

Rozlišení 24,5 Mpx snímač BSI CMOS formátu FX, 2× obrazový procesor EXPEED 6, Video UHD 4K/30 N-Log a 10-bit HDMI výstup

56 990,-
Nikon Z5
NIKON Z5

24,3Mpx snímač CMOS formátu FX, Obrazový procesor EXPEED 6, Záznam UHD 4K a Full HD videa

36 990,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Další FotoŠkoda Fest

Anežka Straková: Jsem spíš umělec než technik

Anežka Straková: Jsem spíš umělec než technik

Jana Kupčáková: dobrý street fotograf musí mít rád lidi

Jana Kupčáková: dobrý street fotograf musí mít rád lidi

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých rukách!

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...