10. 5. 2019 | 3 minuty čtení

Znalosti zboží jsou základem správného prodejce. Proto jsme se vydali vyškolit o nejnovějších produktech Canon, abychom vám mohli poskytnout ještě lepší rady a naprosto kompexní informace. A o čem konkrétně jsme se to školili? To se dozvíte v článku. Nebo se rovnou zastavte za našimi odborníky a ověřte si jejich znalosti při výběru fototechniky. :)

Doplnění mozaiky o poslední střípky

Na začátku dubna jsme se vydali do Martinic, abychom tam nasáli nové poznatky o nejžhavějších produktech Canon a dokázali vám ještě lépe poradit. Po celé dva dny jsme se od specialistů Canon dovídali užitečné informace o nových bezzrcadlovkách i o tisku fotek na domácích i profesionálních tiskárnách.

Porovnali jsme zrcadlovky s bezzrcadlovkami, prozkoumali jsme nové objektivy k EOS R a EOS RP, zabrousili jsme i do historie a podívali se na vývojové milníky v produkci Canon i na to, že Canon stál vždy v první linii v udávání fotografických trendů. Povídali jsme si také o výhodách CROP při natáčení videa - snímač se totiž tolik nezahřívá, datový tok zůstává vysoký a kvalita videa nijak netrpí.

Kromě přednášek jsme si mohli nové poznatky ověřit v praxi i na workshopech, které se zaměřily na blesky i na natáčení videa. V duchu poučky škola hrou jsme si i natočili scénku. :) Protože technika samotná je jen část fotografické práce, vyzkoušeli jsme i tiskárny, abychom fotkám dodali třetí rozměr. Domácí i profesionální tiskárny, jejich vlastnosti i vlastnosti inkoustu, bezdrátové připojení i tisk, v tom všem máme naprosté jasno.

I když jde jen o techniku a někdy se zkrátka něco porouchá, leckdy tomu jde zabránit. Proto jsme se dozvěděli i o tom, jak předcházet poškození snímače i dalších důležitých součástí bezzrcadlovky.

Protože se FotoŠkoda stará o to, aby vám radili skuteční odborníci, řada věcí, které jsme na školení probírali, nám byla už známá, byli jsme až překvapení, jak rozsáhlé znalosti máme v porovnání s ostatními účastníky školení. Mohli jsme však proniknout do větší hloubky a doplnit si mozaiku o poslední střípky v obraze. Nyní všechno tohle budeme předávat i vám, tak se za námi stavte! :) Budeme se těšit na viděnou.

chci prozkoumat nabídku fotografické techniky

TAMRON 28-75 mm f/2,8 Di III VXD G2 pro Nikon Z

Objektiv pro full-frame snímač s bajonetem Nikon Z, Všestranný rozsah zoomu, Nejlepší kvalita obrazu ve třídě standardních objektivů se zoomem

23 990,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...