FotoŠkoda Fest

Online mágové offline na #fotoskodafest!

Termín: 27. 5. - 2. 6. 2019| Místo: Centrum FotoŠkoda - FotoŠkoda Fest
22. 5. 2019 | 7 minut čtení

Znáte jejich fotky, znáte jejich videa, znáte jejich přezdívky. Znáte ale je samotné? Na FotoŠkoda Festu se se svými oblíbenými Instagramery a YouTubery seznámíte naživo! Čerpejte inspiraci, učte se a bavte se - s těmi, kteří nejlépe vědí, jak na to!

Virtuální mistři v offline světě

Znáte jejich tvorbu, znáte jejich přezdívku. Co často neznáte, jsou oni sami. Tedy - platilo to až doteď. Doposud byli schovaní za virtuálními účty, na #fotoskodafest se s nimi ale potkáte tváří v tvář! Zjistíte, že příspěvky, které vás inspirují a baví a na které netrpělivě čekáte, vytváří člověk z masa a kostí, člověk jako vy. Seznamte se s Instagramery a YouTubery! Lidmi, kteří se v online světě cítí jako ryba ve vodě a kteří vám v offline světě do toho svého pootevřou dveře. Stejně jako na podzim jich nebude málo, pojďme se s několika z nich seznámit!

@tomashavel

Tomášovy dechberoucí scenerie učarovaly snad každému, kdo je spatřil. A že je takových lidí dost - na Instagramu ho sleduje 145 000 lidí. Při pohledu na jeho fotky jako byste se sami přenesli do majestátní, ale přesto laskavé přírody, jejíž monumentálnost vynikne ještě víc, když na snímcích najdete i člověka.

Jeho fotky nás často zavedou do Norska (a nejsme jistě jediní, kdo se tam nejradši přenesl nejen virtuálně), při své nedávné cestě ale zamířil do nejvyššího pohoří světa, Himálaje. 120 kilometrů přes skalnaté pohoří s krosnou na zádech a neustále připraveným fotoaparátem je něco, na co nezapomenete do konce života. A prostřednictvím Tomášových nádherných fotek to teď na FotoFestu můžete prožít také!

© Tomáš Havel© Tomáš Havel

@kristynakvapilovaphotography

Psi jsou nejlepším přítelem člověka a Kristýna jim jejich lásku oplácí kouzelnými fotografiemi. Na cestách ji kromě foťáku neustále doprovázejí chlupatí parťáci Charlie a Woody a její fotky jsou zářným důkazem toho, že své mazlíčky můžete zachytit i kreativním a jedinečným způsobem - stejně jako člověka. Na svém workshopu vám ukáže, jak na to, abyste zachytili jejich skutečné já a aby měli stejně krásné snímky jako zbytek rodiny. Což si nepochybně zaslouží, co říkáte? :)

© Kristýna Kvapilová© Kristýna Kvapilová

@lukasmartinek

Lukáš je cestovatel, Lukáš je fotograf. V jeho případě jde o spojení tak těsné, že by možná bez jednoho neexistovalo druhé - vydal se totiž poprvé na vlastní pěst prozkoumávat zahraniční luhy a háje poté, co si koupil první foťák. A jsme rádi, že to udělal! Svůj objektiv zaměřuje nejen na zahraniční divy, ale také na půvaby české krajiny, a že jich není málo.

Především ale z jeho fotek můžeme cítit jeho lásku k přírodě a focení samotnému, což je také motor, který ho přiměl už po dvou letech sžívání s foťákem zkusit dráhu profesionálního fotografa. Na přednášce se o jeho cestě za snem můžete dozvědět ještě mnohem víc - třeba i to, jak ho sociální sítě ovlivňují v dobrém i ve zlém a jak se mu změnil hodnotový žebříček. A máme posledních pár volných míst, tak rychle, ať máte své místo jisté!

© Lukáš Martínek© Lukáš Martínek

chci na přednášku lukáše martínka

Tomáš Touha

Internet není jenom o fotkách a na #fotoskodafest se potkáte i s úspěšným videotvůrcem alias vlogerem. Tomáš má na YouTube 71 000 odběratelů, takže mnoho z vás jeho tvorbu jistě dobře zná. Je akční, má neotřelé nápady a všechno dělá zkrátka jinak než ostatní. Na jeho vlnu se můžete naladit v rozhovoru na našem blogu.

Svoje know-how si ale nešetří pro sebe - na Festu se o něj s vámi rozdělí na workshopu. Naučte se dělat vlogy od jednoho z nejlepších českých YouTuberů!

chci se naučit vlogovat

@zipacek

Dušan Zapalač je sportovec tělem i duší a naštěstí pro nás se rozhodl přičichnout i k fotce. Jeho Instagram je plný fotek nejen sportu a sportovců, ale i krajiny a důležitých okamžiků z jeho života, o něž se se svými fanoušky rád podělí. A pokud byste se rádi naučili o Instagramu první poslední, je nejlepší učit se od těch, kteří v tom opravdu umějí chodit. Takže se těšte na Dušanovu přednášku!

© Dušan Zapalač© Dušan Zapalač

@catandcook.cz

Je dobře známo, že jíme i očima, a fotky foodblogerky Ivany Jindřichové jsou skutečnou pastvou pro oči. Ivka nejenže ale umí jídlo výborně nafotit, umí také onu výtečnou a lákavě nafocenou krmi uvařit a na kontě má už druhou kuchařku, díky níž můžete v kuchyni kouzlit i vy. Tím ale výčet jejích talentů nekončí - kromě focení točí i videa na YouTube nebo píše blog o jídle. A právě o své cestě k blogu, o fotkách, videích a o tom, co všechny tyto tři aktivity spojuje - jídle - vám poví na své přednášce. Přijďte si zamlsat! :)

© Cat & Cook© Cat & Cook

chci se dozvědět všechno o foodblogerství

@czech_vibes

Instagramujete jako o život? Používáte #czech_vibes? A víte, kdo za ním stojí? Pokud jste na poslední otázku odpověděli ano, gratulujeme, získáváte zlatého bludišťáka! Duo Markéta Polášková a Magdaléna Fukanová sklízí úspěchy nejen na Instagramu, ale také na YouTube se svými hudebními videoklipy s vlastní hudbou, kde je odebírá 216 000 lidí a v nichž se snoubila jejich vášeň pro vizuální umění a hudbu. Hashtag #czech_vibes ale dávno neoznačuje pouze příspěvky, které vytvořily samy holky, rychle se ujal po celém Instagramu jako symbol toho, že si frčíme na českých vlnách. Na tu jejich můžete naskočit v rozhovoru na našem blogu.

Na své přednášce na Festu vám holky poví všechno o své cestě k propojení tří harmonických složek umění - fotky, videa a hudby, tak si to nenechte ujít!

© Czech Vibes© Czech Vibes

chci na přednášku czech vibes

#fotoskodafest toho ale nabídne mnohem víc! Kromě dalších zářivých osobností a jejich inspirativních workshopů a přednášek to bude především atmosféra plná fotografického nadšení a soustředění, kterou si tady společně vytvoříme. A @fotoskodacz si celý týden pojede na #czech_vibes a doufáme, že se svezete s námi! Protože stejně jako vy #zijemefotografii. :) Tak se nezapomeňte registrovat na poslední volné akce, už za pár dní začínáme!

chci zažít atmosféru na #fotoskodafest

Foto na kapa desce bez laminace

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 30 x 90 cm

141,-
FUJIFILM Instax MINI 99

Tiskne fotografie o rozměru 5,08 × 7,62 cm, 5 režimů s automatickou expozicí, 6 barevných efektů

4 999,-

Související články

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých rukách!

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých...

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...