Produktové novinky

Canon představil nové fotoaparáty Powershot a objektiv RF

Canon představil nové fotoaparáty Powershot a objektiv RF
9. 7. 2019 | 3 minuty čtení

Pro výrobce velmi důležitý univerzální objektiv RF 24 -240 mm a 2 nové kompaktní fotoaparáty s očekávanou funkční výbavou dnes představila společnost Canon.

Canon RF RF 24-240 mm f/ 4-6,3 IS USM

Nový objektiv 24-240 pro systém R se možná specifikací nezdá, ale pro Canon je tento kousek velmi zásadní, protože opravdový univerzál pro bezzrcadlovky R výrobce zatím neměl. Jedná se o sklo, se kterým pokryjete všechny své potřeby. Od fotky krajiny až po detail v dálce. Skvěle se hodí na cestování, či jako jediný objektiv ve vašem batohu. Jeho 10 násobný zoom doplňuje 5 stopý stabilizátor obrazu a Nano USM ostření pro rychlé fotografování, nebo plynulé a tiché ostření ve videu. Objektiv je dále vybaven kroužkem ovládání, na který lze z vašeho fotoaparátu nastavit jakoukoliv funkci expozice.

DETAILY O OBJEKTIVU RF 24 - 240mm

Canon G5 X Mark II

Nová pětka je zařízením se špičkovými funkcemi pro focení za všech situací, včetně těch večerních. V malém kompaktním těle se ukrývá 1” Snímač CMOS s rozlišením 20,1 Mpx, který používá skládaný design. Oproti předchůdci je nyní hledáček umístěn uvnitř těla a mám pop-up design. Celé zařízení je poháněno procesorem DIGIC 8, to má za následek ještě rychlejší výkon a lepší práci ve zhoršených světelných podmínkách. Dočkali jsme se i zrychlení snímkovací frekvence i na 20 snímků za vteřinu, nebo integrovaného USB nabíjení. 

DETAILY O FOTOAPArátu G5 X Mark II

Canon Powershot G7 X Mark III

Sedmička nese stejný 1” snímač jako G5 X II, nechybí ani procesor DIGIC 8. Hlavním rozdílem je nepřítomnost elektronického hledáčku, na jehož místě najdeme pop-up blesk. Umožňuje fotografování až 20 snímků za vteřinu a video záznam UHD 4K30p. Opticky se může G7 X Mark III pochlubit objektivem s 4,2x zoomem 24 - 100mm o světelnosti f/1,8 - 2,8. Ten je osazen stabilizátorem a podpořen 3,0” výklopným a dotykovým displejem se selfie módem pro vlogování. Samozřejmostí je WiFi a Bluetooth.

DETAILY O FOTOAPArátu G7 X MARK III

LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-
SIGMA 500 mm f/5,6 DG DN OS Sports pro Sony E

Ideální pro fotografování z ruky, Kompatibilní s vysokorychlostním automatickým zaostřováním, Kompaktní a lehký s vynikající kvalitou provedení

81 290,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...