Produktové novinky

Sigma představuje novou bezzrcadlovku a objektivy

Sigma představuje novou bezzrcadlovku a objektivy
11. 7. 2019 | 3 minuty čtení

Sigma dnes oznámila novou fullframe bezzrcadlovku a 3 objektivy s bajonety L / E. Nový systémový přístroj sází na univerzální design a účelné provedení s maximální odolností.

Sigma fp - nová bezzrcadlovka bez kompromisů

Nový fotoaparát je přímo předurčen pro kreativní profesionály dnešní doby. V nejmenším, v době představení, fullframe bezzrcadlovém těle současnosti jim nabídne až neskutečně funkční set vlastností. Základem je snímač s Bayerovou maskou o efektivním rozlišení 24,6 Mpx, který podá skvělý výkon při fotografii. Tu lze provádět plně elektronickou závěrkou a rychlostí až 18 snímků za vteřinu. Fotoaparát dále umí nahrávat UHD 4K video v 30p a to i externě s podporou rekordérů, nebo ve Full HD 120p. Má 3,15" dotykový displej a váží pouhých 370 gramů. Tělo je ze slitin hliníku a je těsněno na 42 místech. Jednoduchý a čistý design fotoaparátu dává tušit jeho směřování na prakticky všechny produkce. Sigma proto vydala i následující video. 

DETAILY O FOTOAPARÁTU Sigma fp

SIGMA 14 - 24 mm f/2,8 DG DN Art pro bajonety E a L

14 -24 mm ART je objektiv, který spojuje technologii známou z objektivu 12-24mm s kvalitou pevného objektivu 14mm ART. Výsledkem je zcela nové sklo pyšnící se vysokou kvalitou optiky. 3× FLD, 3× SLD a 3× asférická čočka – ty mají za úkol eliminovat projevy chromatické aberace a také ostatních optických vad. Schopnosti toho objektivu podtrhují ambice poskytovat špičkové výsledky i na více jak 50 Mpx snímačích.

DETAILY o 14 - 24 mm Sigma

SIGMA 35 mm f/1,2 DG DN Art pro bajonet E a L

Objektiv Sigma 35 mm f/1,2 DN Art byl byl vytvořen speciálně pro bezzrcadlové Full-Frame fotoaparáty. Jeho maximální světelnost f/1,2 se skvěle hodí na reportážní a portrétní práci. Optická konstrukce ze 17 členů v 12 skupinách obsahuje 3 SLD členy a 3 asférické členy pro maximální optickou kvalitu výstupu. Tuto konstrukci doplňuje 11 lamelová clona pro krásně zakulacený bokeh.

DETAILY o 35 mm f/1,2 Sigma

SIGMA 45 mm f/2,8 DG DN Contemporary pro E a L

Objektiv Sigma 45 mm f/2,8 DG DN Contemporary byl sestrojen pro univerzální kreativce dnešní doby. Hodí se jak na natáčení videa, tak na profesionální fotografii. Jeho konstrukce se skládá z 8 členů v 7 skupinách. Má 7 lamelovou clonu, která má zaoblené listy pro perfektní podání rozostřeného pozadí. Jeho dalších specifikem je vystouplé ozubení na clonovém a ostřícím kroužku, což pomáhá s upevněním do natáčecích rámů a s follow focusem. 

DETAILY o 45 mm f/2,8 Sigma

Ruční vyvolání černobílých filmů + digitalizace

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

399,-
PEAK DESIGN Leash COYOTE - popruh

ultralehký a variabilní popruh, vhodný pro všechny fotoaparáty, velmi hladký, odolný a pevný úplet

1 290,-
PEAK DESIGN Slide Lite COYOTE - popruh

Noste jako popruh přes rameno nebo řemínek na krk, Pojme kompaktní zrcadlovky nebo zrcadlové fotoaparáty, Nastavitelná délka od 99 do 145 cm

1 790,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...