Výstavy

Odhalená kabala Vladimíra Bruntona

Termín: 15. 8. - 15. 9. 2019| Místo: Czech Photo Centre
Odhalená kabala Vladimíra Bruntona
12. 8. 2019 | 2 minuty čtení

Kabala, Vladimír Brunton a originální fotoobrazy, které žijí s okolím. To jsou hlavní body, které vystihují nadcházející výstavu v Czech Photo Centru. Od 15. 8. do 15. 9. si zde můžete vychutnat výstavu uměleckých děl tvořených starými řemeslnými postupy propůjčujících jim jedinečné vlastnosti. Obrazy navazují na učení kabaly a ukazují principy stvoření světa a evoluce.

Učení kabaly v obrazech

Vladimír Brunton tvoří originální fotoobrazy. Každý z nich je jedinečným uměleckým dílem zpracovaným 100 let starým řemeslným způsobem a vznikajícím na plátno, či ruční papír. Rodí se tak obrazy velké až 2x2 metry, na nichž jsou obrazy starými fototechnikami přenášeny sluncem, díky čemuž se obraz mění v závislosti na prostředí.

Původní kabala je vědou a lidstvo se jí začalo zabývat před 6 000 lety v Mezopotámii. Vychází ze zkušeností jejích hlavních představitelů a popisují zákonitosti vyšších světů, které ovlivňují náš fyzický. Výstava na toto učení navazuje a prostřednictvím obrazů a popisků k nim pojednává o principech stvoření světa a evoluce života a pomáhá najít cestu k lepšímu životu. 

Fotokoláže na výstavě jsou na ručním papíře formátu až 2 x 2 metry a díky unikátní kombinaci přírodních sloučenin a slunečního světla se jim mění vzhled, odstín a sytost, jejich kvalita ale zůstává zachovaná. 

Foto na kapa desce bez laminace

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 30 x 90 cm

141,-
DJI Avata 2 Fly More Combo (Single Battery)

Detailní záběry ve velmi vysokém rozlišení 4K, Pohlcující zážitek z letu, Intuitivní ovládání pohybu

25 990,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...