Produktové novinky

Nová světla Fomei LED MINI už v prodeji

Nová světla Fomei LED MINI už v prodeji
22. 8. 2019 | 3 minuty čtení

FOMEI dnes rozšířil svou nabídku o malá světla LED MINI, která cílí jak na amatéry, tak i na zkušené profesionály. Světla jsou už v prodeji a jsou dostupná ve dvou výkonnostních variantách, 15W a 30W. Hlavní předností těchto světel je perfektní poměr cena/výkon. Obě světla jsou dodávána v textilní polstrované tašce, kam se vejde jak světlo samotné, tak i jeho nejdůležitější příslušenství. K FOMEI LED MINI je možné dokoupit set nejčastěji používaných světelných modifikátorů, který obsahuje vše potřebné od komínku až po softbox.

FOMEI LED MINI 15W

Světlo, které se skvěle hodí pro fotografy i filmaře. Jeho hlavní předností je kompatkní velikost ve tvaru objektivu (skvěle se hodí do fotobatohu) a váhá 538 gramů. Světlo se ovládá jednoduchým voličem s volbou intenzity a funkcí ON/OFF. Jeho barevná teplota je 5600K a je dodáváno s baterií, klapkami, adaptérem a skvělou hlavou na stativ i do sáněk fotoaparátu. 

Koupit fomei led mini 15W

FOMEI LED MINI 30W

Je větším sourozencem světla 15W. Hodí se na náročnější produkce, nebo pro precizní práci. Díky zabudované Fresnelově čočce je možné úhel světla přizpůsobit dle potřeb, od širokého osvitu až po bodové světlo. Světlo je poháněno ze sítě, ale můžete využít i bateriové redukce. Má konstantní barevnou teplotu 5600K.

koupit fomei LED MINI 30W

Příslušenství pro světla LED MINI

Světlo je základ fotografie i videa, ale pokud ho umíte ovládat a modifikovat, máte vyhráno. Přesně proto je zde sada příslušenství. Poskytuje vše od komínku s voštinou až po barevné difuzery a neměla by chybět jako další možnost rozšíření schopností vašich světel. 

První dojmy z používání světel LED MINI

Připravujeme pro vás i článek o používání světel v praxi. FOMEI nám zapůjčil obě světla s příslušenstvím a tak je nyní bereme do terénu. Článek vyjde do konce tohoto víkendu. 

GODOX spoušť rádiová s časosběrem TR-P1 (L1) pro Panasonic

Rádiová spoušť pro fotoaparáty Panasonic, Vhodné k pořízení časosběrů, Pár vysílače a přijímače

1 690,-
MANFROTTO Advanced Messenger M III

fotobrašna pro tělo fotoaparátu a 2-3 objektivy nebo dron DJI Mavic Pro, velká kapsa na zip s odnímatelnými přihrádkami, kapsy na příslušenství i telefon nebo doklady

2 890,-
JJC hand grip HG-XS20 pro Fujifilm X-S20

konstrukce s rychloupínací destičkou typu Arca + stativovým závitem, grip umožňuje přístup k ovládacím prvkům, balení obsahuje nástroj pro montáž a demontáž

1 390,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...