Fotoslužby

Fotoobrazy s 20 % slevou - Ty nejlepší fotky ve velkém

Termín: 10. 7. - 31. 7. 2023
10. 7. 2023 | 3 minuty čtení

Povedl se vám výjimečný snímek a nechcete ho nechat jen v datech na disku nebo na kinofilmu? Nechte si jej vyrobit ve velkém, abyste se pohledem na něj mohli těšit každý den. Až do 31. 7. 2023 můžete využít slevu 20 % na velkoformátové fotoobrazy a zútulnit si svůj domov nebo pořídit s předstihem pěkný letní dárek, ať už pro sebe nebo své blízké. Fotoobraz lze objednat osobně na prodejně nebo online přes FotoBox zadáním kódu: 20FOTO.

Určitě máte doma spousty digitálních snímků, kterým by slušel velký formát! Stačí si jen vybrat, což je ostatně to jediné, co za vás nikdo jiný nevyřeší. Na vše ostatní jsme tu ale my - vaší fotografii profesionálně upravíme, vytiskneme na kvalitní fotografický papír a poté "adjustujeme" neboli zpracujeme (nakašírujeme, zalaminujeme, zarámujeme) do formy působivého velkoformátového fotoobrazuNeváhejte, protože ode dneška až do konce června můžete velkoformátové fotoobrazy pořídit s 20% slevou!

Velkoformátové snímky, to je zcela jiná liga

Takže pokud přemýšlíte o nově vytištěné fotografii do bytu (do kanceláře, na chalupu), nebo chcete potěšit své blízké snímkem z dovolené či svým kolegům, dobrým známým nebo kamarádům pomoci zútulnit nový domov osobitým snímkem, teď je ten pravý čas.

Dovolené a prázdniny jsou za dvěřmi, neváhejte a objednávejte. Fotoobrazy nyní s 20 % slevou až do 31. 7. 2023

Pro uplatnění akce stačí zadat kód: 20FOTO

Vybrat si můžete z celé řady fotoobrazů:

 

Fotoobrazy natiskneme i zarámujeme třeba na malířské plátno, hliníkovou desku nebo akrylátové sklo. Máte tedy skutečně z čeho vybírat! 

 

Fotoobrazy a služby - image 5

Je absolutní pravdou, že pouze vytištěná fotografie na kvalitní fotografický papír je skutečnou fotografií. Do té doby jde pouze o digitální snímek, soubor dat (jedniček a nul) o něž je tak snadné přijít! Proto bychom měli naše digitální snímky pravidelně zhmotňovat - ať už jako klasické fotografie do alba, stylové a moderní fotoknihy nebo krásné fotoobrazy

Podmínky akce:

Slevu můžete uplatnit jak na prodejně, kde vám bude odečtena na pokladně automaticky, tak při objednání online přes Fotobox, kde do kolonky pro slevové kódy stačí zadat 20FOTO a sleva je vaše. Tuto slevu nelze kombinovat se slevou na zákaznické kartě.

Slevový on-line kód, který stačí zadat při objednávce: 20FOTO 

chci si objednat velkoformátový fotoobraz

 

Vyvolání černobílých negativů + digitalizace

vyvolání kinofilmů (135) i svitkových filmů (120/220) + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
Ruční vyvolání černobílých filmů + digitalizace

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

399,-
SAMYANG stativová objímka pro obj. Samyang E-mount

kompatibilní se Samyang E-Mount, kompatibilní s Arca Swiss systémem

2 490,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...