Fotoslužby

Skenování a digitalizace: Oživte staré rodinné fotografie se slevou!

Termín: 1. 3. - 31. 3. 2024
Skenování a digitalizace: Oživte staré rodinné fotografie se slevou!
1. 3. 2024 | 3 minuty čtení

Máte rádi staré fotografie ve fotoalbech? My taky - a s radostí jim vdechujeme také nový, digitální život. Protože víme, že se jedná o to nejcennější, co se doma nachází, zacházíme s nimi doslova v rukavičkách. Nyní můžete až do konce března využít 20% slevu na skenování odrazových předloh. Nejvyšší čas ponořit se do krabic plných vzpomínek!

Rodinný poklad uchovaný i pro budoucí generace

Určitě jste se někdy kochali fotoalbem, které zachycovalo svatební veselí vašich prarodičů nebo první krůčky vašich rodičů. Takové fotografie jsou zkrátka a dobře pravý rodinný poklad a dědictví, které chceme uchovat i pro další generace, co přijdou po nás.

Byť má fotografický papír velkou výdrž, není nesmrtelný a vedle řady výhod, mezi něž patří třeba unikátnost, jedinečná atmosféra a možnost listovat albem s šálkem dobrého čaje a strávit příjemný večer s rodinnými historkami, mají jednu malou nevýhodu - existují jenom v jednom kusu, takže se mohou snadno zatoulat a pohledem na ně se potěší vždy jen hrstka vyvolených. O to, aby tento drobný nedostatek zmizel, se postarají profesionální skenery, které fotku zdigitalizují v tiskovém rozlišení a do všech detailů. A přesně takové u nás najdete spolu se zkušenými a zručnými kolegy, kteří dovedou opravit i fotografie poškozené nebo časem vybledlé.

Sleva 20 % na skenování fotografií

Do 31. března můžete využít 20% slevu na profesionální skenování odrazových předloh (fotografie, pohlednice nebo plakáty až do formátu A3). Stačí přijít s fotografiemi k nám na prodejnu v uvedeném datu a slevu automaticky získáte. Sleva platí pouze pro skenování odrazových předloh a nevztahuje se na předlohy transparentní, tedy negativy či diapozitivy. 

chci vrátit starým fotkám život

Skenování a digitalizace

Vyvolat film? Také umíme

Pokud máte fotografie ještě nevyvolané na filmovém pásku, vězte, že i pro vás tady jsme. Možná už jste dokonce zapomněli, které záběry jste na něj nasnímali, nebo jste doma našli starý fotoaparát po příbuzných s nevyvolaným filmem. U nás si můžete filmy jak vyvolat, tak nechat naskenovat, těšit se tak z digitální podoby analogové klasiky a pořídit tolik kopií, kolik jen budete chtít. Když se totiž fotka povede, proč se jí nepochlubit v širokém okolí.

mám film a chci vědět, jak fotky vyšly

Oskenujte si sami!

Pokud by vás lákalo se do takovéto dobrodružné akce pustit na vlastní pěst, není nic snazšího, než si pořídit kvalitní skener a můžete skenovat, jak se vám zlíbí. Platí to jak pro filmy, tak pro fotky, které chcete uchovat ve svém digitálním archivu. Na filmy se výborně osvědčí např. Rollei DF-S 310, na fotky zase Epson V600. Pokud toužíte po naprosto profesionálním přístroji, na kterém naskenujete filmy i fotografie v takovém rozlišení, že z nich budete moci nechat vyrobit i velkoformátové snímky, pak dáme ruku do ohně za Epson V850.

Jak skenovat negativy a diapozitivY

WALTHER FUN klasické/100 černých stran, 30x30, černé

pro fotografie různých formátů, pergamenový papír mezi listy, fotografie lze nalepit přímo / oboustrannými čtverečky / pomocí růžků

890,-
WALTHER FUN klasické/100 černých stran, 30x30, mentolová

pro fotografie různých formátů, pergamenový papír mezi listy, fotografie lze nalepit přímo / oboustrannými čtverečky / pomocí růžků

890,-
WALTHER CLOTH klasické/100 bílých stran, 30x30, černé

knižní vazba, plátěný potah, 100 bílých stran

790,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...