Výstavy

Formuli 1 na dotek: výstava fotografií Jiřího Křenka

Termín: 4. 12. - 12. 1. 2020| Místo: Czech Photo Centre
Formuli 1 na dotek: výstava fotografií Jiřího Křenka
2. 12. 2019 | 2 minuty čtení

Sledujete Formuli 1? Pak vězte, že od 4. 12. 2019 do 12. 1. 2020 si budete moci v Czech Photo Centre prohlédnout okamžiky z této série, které zachytil fotograf Jiří Křenek. Ten Formuli 1 fotí již 25 let a měl čest fotografovat i jedničku Michaela Schumachera a Lewise Hamiltona.

Formule 1 očima Jiřího Křenka

Díváte se na Formuli 1? Jiří Křenek závody této série fotí přes 20 let, několik z nich fotil i jedničku Michaela Schumachera. Od 4. prosince do 12. ledna si jeho snímky včetně unikátní zvětšeniny 245 x 165 cm, která zobrazuje právě Michaela Schumachera a byla poutačem Křenkovy výstavy v Ludwig Muzeu v Koblenzi v Německu, a vítězné fotografie z prestižní evrospké soutěže GRAND PRIX DE LA PLUS BELLE PHOTO DE L’ANNÉE, v jejímž klání zvítězil jako první fotograf ze střední a východní Evropy vůbec v roce 2004.

O autorovi

Jiří Křenek se narodil v roce 1974, vystudoval fotografickou střední školu a vzdělání zakončil magisterským titulem v roce 2001 na Institutu tvůrčí fotografie.

Na učilišti v Praze i na dalším studiu na Slezské univerzitě v Opavě jsem měl moc dobré učitele, Jiřího Škocha, Aleše Kuneše a na univerzitě i mistry oboru Jindru Štreita a Profesora Vladimíra Birguse.

Věnoval se civilním dokumentům porevoluční doby (Hypermarkety, Mobily, Městečka), nyní se již 25 let plně věnuje focení Formule 1. Na tuto činnost obdržel od pořadadatele speciální akreditaci. Již řadu let fotí pro stáj Mercedes, kde měl čest fotit Michaela Schumachera a nyní Lewise Hamiltona.

Fotokniha 15 x 15 v měkké vazbě - AKCE

Lay-flat vazba, Měkká vazba, Fotografický papír Fujifilm 230g/m2 - MAT

189,-
AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-
Foto na kapa desce bez laminace

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 30 x 90 cm

141,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...