Výstavy

Atmosféra podzimu v Minigalerii Centra FotoŠkoda

Termín: 9. 12. - 4. 1. 2020| Místo: Minigalerie Centra FotoŠkoda
5. 12. 2019 | 2 minuty čtení

V listopadu proběhla na našem Instagramu soutěž, ze které vedla cesta rovnou do naší Minigalerie! Výhrou totiž byla výstava tištěných nejlepších fotografií na téma #atmosferapodzimu. Vychutnat si ji můžete od 9. prosince do 4. ledna a můžete si popovídat s autory na vernisáži 9. prosince od 17 hodin.

Z Instagramu do Minigalerie

Naše měsíční instagramové soutěže jsou již takřka tradicí, výhra v té listopadové je unikátní. Její nejlepší účastníci si totiž zajistili místo na výstavě v naší Minigalerii, takže se nyní od 9. prosince do 4. ledna můžete přenést zpátky v čase a vychutnat si barevnou a kouzelnou atmosféru podzimu.

Soutěž probíhala od 4. do 25. listopadu a soutěžící nahrávali vždy dvě fotky naráz s hashtagem #atmosferapodzimu. Co do motivů mohla fotka zobrazovat úplně cokoliv - krajinu, makro nebo fotky s kamarády, důležitým kritériem byl podzimní pocit, který fotka musela vyzařovat. Celkem se do soutěže přihlásilo 244 příspěvků a nejlepších 20 z nich plus dvě navíc nyní můžete vidět na naší výstavě!

Vystavující autoři

Vernisáž se koná 9. 12. od 17 hodin. Výstava je neprodejní.

Vyvolání Planfilmů

film o velikosti 4“ × 5“, 5“ × 7“ či 8“ × 10“ i větší, vyvolání barevných plan-filmů procesem C-41, vyvolání černobílých a diapozitivních plan-filmů procesem E-6

160,-
AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...