Výstavy

FOTOKLUB PRAHA: Láska k fotografii

Termín: 3. 12. - 19. 12. 2020
30. 11. 2020 | 4 minuty čtení

Od 3. 12. do 19. 12. můžete v minigalerii Centra FotoŠkoda shlédnout nejlepší snímky členů Fotoklubu Praha a inspirovat se různorodou tvorbou. Výstava je prodejní, snímky vám proto mohou ozdobit i domov.

O výstavě

Fotoklub Praha byl založen v roce 2018 mezinárodně uznávaným českým fotografem a lektorem Angelo Purgertem. Již od svého počátku se snažil nabídnout svým členům co nejvíce aktivit. V současné době Fotoklub Praha pořádá pro členy besedy s významnými osobnostmi fotografie, klubová setkání, kurzy, workshopy, výstavy, soutěže, bazar, provozuje poradnu, fotoknihovnu a mnoho dalšího.

Členem Fotoklubu Praha se může stát jakýkoliv fotograf z České republiky i ze zahraničí. Důležitou podmínkou pro přijetí do našeho fotoklubu je jeho láska a pokora k fotografii. V současnosti má náš fotoklub 92 aktivních členů a je pro nás velkou ctí, že mezi našimi členy jsou i významní a mezinárodně uznávaní fotografové z České republiky a zahraničí: Garik Avanesian, Tereza z Davle, Filip Matušinský, Vladimír Brunton, Assam Al-Sabban, Roman Sejkot, Josef Danyi, Karolína Ryvolová aj. Fotoklub Praha je také členem České federace fotografického umění a vítězem fotografické soutěže Fotoklub roku 2019 a 2020.

Jak již název naší výstavy napovídá, je na všech vystavených fotografiích našich členů patrná stopa právě jejich lásky a pokory k fotografii, protože právě tyto dvě hodnoty jsou pro každého fotografa určitou cestou, jak se neustále zdokonalovat.

Partnery Fotoklubu Praha jsou Tamron, Olympus, Photon Europe, Czech Photo Centre, Avacom, Pictoart, Fotoinstitut.cz, artmagazin.eu, Thule, Case Logic, ZonerPress, Bontia a Slovenský dom v Prahe.

Kontakt:

Výstava je prodejní, cenu jednotlivých fotografií zjistíte na štítcích u snímků nebo v popiscích v galerii článku. Můžete si je zakoupit jak na prodejně, tak přes e-mail. Zvolíte-li druhou variantu, pošlete prosím její náhled (printscreen; všechny fotografie, které jsou na výstavě, najdete ve zmenšené podobě v galerii článku) na e-mail fotosluzby@fotoskoda.cz a kolegové s vámi domluví detaily objednávky. Formát fotografie je 30 x 45 cm, materiál je mat.

English version

Fotoklub Praha (Fotoclub Prague) was established in 2018 by the internationally acclaimed Czech photographer and teacher Angelo Purgert. From the very beginning, he strived to offer his members as many activities as possible, including various workshops, meetings, courses, competitions, a club library, a bazar and others.

Anyone living in the Czech Republic as well as abroad can become a member of Fotoclub Prague. An important condition for acceptance to our club is a love and reverence for photography. Our photo club currently has 92 active members and it is our great honor to list among these both Czech and foreign much acclaimed photographers, such as Garik Avanesian, Tereza z Davle, Filip Matušinský, Vladimír Brunton, Assam Al-Sabban, Roman Sejkot, Josef Danyi, Karolína Ryvolová and others. Fotoclub Prague is also a member of the Czech Federation of Photographic Art and the winner of the photo competition Photo club of the year 2019 and 2020.

As the title of our exhibition implies, all photographs displayed feature a great love and reverence towards this art form, as it is these two attributes that lead them down a perpetual road of self-improvement.

Partners of  Fotoklub Praha:  Tamron, Olympus, PhotonEurope, Czech Photo Centre, Avacom, Pictoart, Fotoinstitut.cz, artmagazin.eu, Thule, Case Logic,  ZonerPress, Bontia and Slovenský dom v Prahe.


Contact:

  • www.fotoklubpraha.cz
  • e-mail: info@fotoklubpraha.cz                         
  • phone number: +420 776 120 100

Prints are for sale, you can see their price on the labels below the prints or in the description in the article´s gallery. You can buy in person in our shop or via e-mail. If you want to buy them on-line, please send it´s printscreen (you can see all prints in the article´s gallery) to e-mail address fotosluzby@fotoskoda.cz and our colleagues will discuss order´s details with you. Print´s size is 30 x 45 cm, paper is matt.

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 – 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

59 990,-
CANON EOS R6 Mark II
CANON EOS R6 Mark II

Rozlišení 24,1 Mpx / obrazový procesor DIGIC X, Rozsah citlivosti až ISO 102 400, AF s technologií Dual Pixel CMOS AF II

62 990,-
AGFAPHOTO Realikids Cam 2 modrý

12Mpx fotografie, videa v HD kvalitě (1080 × 720 px), 3,5“ displej

1 290,-

Související články

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...