Pořiďte si makro výbavu se slevou až 10 %!

Termín: 14. 4. - 17. 5. 2020
Pořiďte si makro výbavu se slevou až 10 %!
14. 4. 2020 | 3 minuty čtení

Pozor, pozor, důležité hlášení! Duben jsme vyhlásili měsícem makrofotografie, a proto jsme pro vás připravili speciální slevu ve výši až 10 % na makro vybavení a těšit se můžete také na články, v nichž se na makro podíváme pěkně zblízka.

Chcete fotit makro? Nyní můžete až o 10 % levněji!

Stromy kolem nás rozkvétají, ptáci cvrlikají a příroda se celkově probouzí. Ideální čas naučit se fotit makrofotografii, proto jsme se rozhodli vyhlásit duben měsícem makra!

Připravili jsme si pro vás článek o tom, jaké jsou obecné zásady makrofotografie a v čem spočívá její tajemství a těšit se můžete také na další články, kde se na makro podíváme ještě o kousek blíž.

Třešničkou na dortu je živé vysílání s Petrem Janem Juračkou, které proběhne ve čtvrtek 23. 4. 2020 od 15:00 přímo na našem Facebooku a bude točit právě kolem tématu makra. Jak známe Petra, bude to opět nevšední zážitek!

Abychom vám učení ještě více usnadnili a zpříjemnili, připravili jsme pro vás také speciální slevu až 10 % na všechny makro objektivy a také na různé příslušenství, jako jsou makro blesky, LED světla a stativy, a sestavili jsme speciální sety, se kterými učení půjde jedna radost:

chci omrknout speciální sety

Tím jsme ovšem nabídku vhodné techniky rozhodně nevyčerpali. Všechno najdete hezky přehledně na této stránce.

makro objektivy     makro blesky

led světla     stativy

Jak slevu získat?

Slevu získáte vyplněním příslušného promokódu, který najdete u každého produktu, do pole pro číslo zákaznické karty v košíku.

Nevíte si rady? Rádi vám pomůžeme!

Pokud byste potřebovali poradit nebo třeba porovnat rozdíly mezi různými alternativami, pomohou vám naši odborníci na telefonním čísle 222 929 020, na e-mailu fotoaparaty@fotoskoda.cz nebo v chatovacím okně, které najdete vpravo dole na našich stránkách.

Těšíme se na vaše dotazy a přejeme vám dobré světlo!

chci omrknout veškerou makro techniku se slevou až 10 %

Vyvolání fotek

vyvolání na fotografický papír Fujicolor DP II, standardní, čtvercové i panoramatické formáty, od rozměru 9 × 13 cm do formátu 30 × 90 cm

8,-
Fotokniha s knižní vazbou

ručně vázaná vazba pro otevření bez záhybů, automatické poskládání fotoknihy do 5 minut, obálka s vaší fotografií

490,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...