3 minuty čtení

Nejlepší kniha je ta, která vás zasáhne rovnou do srdce. A fotokniha s vaším příběhem to dokáže spolehlivě! Vytvořte si v naší intuitivní aplikaci Designer fotoknihu přesně podle svých představ a my ji s láskou vyvoláme na nejkvalitnější fotografický papír, ručně svážeme a rychle doručíme. A do 10. 5. ji budete mít i se slevou!

chci si vytvořit fotoknihu

S promokódem SEZNAM sleva 100 Kč

Knihy na celém světě vyprávějí miliony příběhů. Jenom tahle ale bude vyprávět ten váš! Vytvořte si fotoknihu se vzpomínkami na šťastné zážitky a předejte její příběh i dalším generacím.

do 10. 5. si ji můžete pořídit se slevou! Po zadání slevového kódu SEZNAM se vám z objednávky vyšší než 500 Kč odečte 100 Kč.

Pak už se jen můžete těšit na zprávu a na s láskou ručně svázanou fotoknihu vyvolanou na nejkvalitnějším fotografickém papíře, která vydrží dělat radost vám, vašim dětem i vnoučatům.

Jaké fotoknihy nabízíme?

On-line si můžete vybrat ze 4 typů vazeb fotoknihy a 9 různých formátů - od 13 x 13 až do 30 x 30 cm - i počtu stran, kterých můžete mít od 10 do 60.

  • fotokniha s měkkou vazbou - Byť k tomu název navádí, nemusíte se bát zohýbaných rohů po několika prohlédnutích. Desky jsou vytvořené ze tří vrstev fotografického papíru a příjemně se drží v ruce. Je to jednoduché, elegantní a finančně velmi dostupné řešení, jak získat kvalitní fotoknihu.
  • fotokniha s pevnou vazbou - U fotoknihy s pevnou vazbou si můžete vybrat z řady materiálů i barev, z nichž vám vyrobíme obálku, a můžete si ji nechat vytvořit s okénkem, v němž bude fotografie.
  • fotokniha s knižní vazbou - Fotokniha s knižní vazbou je naše chlouba. Obálku si můžete nadesignovat přesně podle sebe včetně fotografií nebo nápisu na hřbetě.
  • fotokniha s koženou vazbou - Pokud chcete pro svou fotoknihu něco skutečně jedinečného, sáhněte po kožené vazbě. Ve vaší knihovně se bude tenhle luxusní kousek opravdu vyjímat.

Fotoknihu si uspořádáte v intuitivní aplikaci Designer, pokud si na to ale netroufáte, rádi vám s tím pomůžeme a návrh vám vytvoří naši grafici. Pokud si necháte fotoknihu vytvořit od nich, můžete ji mít velkou dokonce 40 x 40 cm. Ozvěte se nám na e-mail fotosluzby@fotoskoda.cz a všechno s vámi domluvíme.

už mám vybráno, jdu na fotoknihu!

Fotokniha 15 x 15 v měkké vazbě - AKCE

Lay-flat vazba, Měkká vazba, Fotografický papír Fujifilm 230g/m2 - MAT

189,-
WANDRD PRVKE 21L Blue Photo Bundel V3

přístup možný i z boku, moderní rolovací design, boční výsuvná přihrádka na láhev či stativ

7 390,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Diskuze

Vytvořte si nejlepší fotoknihu na trhu se slevou!

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...