Zachyťte pohyb s technikou až o 20 % levnější!

Termín: 1. 9. - 30. 9. 2020
Zachyťte pohyb s technikou až o 20 % levnější!
8. 9. 2020 | 3 minuty čtení

Pohyb, téma, které v sobě ukrývá mnoho poloh a motivů. Zaostřit, rozmazat, fotit zblízka, nebo zdálky? Ponořte se s námi v září do světa sportu, zvířat nebo dětí a objevte kouzlo pohybové fotografie! Těšit se můžete na články věnované focení jednotlivých žánrů a také na slevy 10 a 20 % na vybrané produkty, které vám pomohou vydláždit cestu ke skvělému zachycení pohybu.

Sport, zvířata, pelášící děti - perfektní snímek s technikou až o 20 % levnější!

Pohyb má mnoho podob. Někdo si pod ním představí automobilové závody, jiný třeba dostihy, někomu zase děti, které prchají před objektivem nebo prožívají své první taneční vystoupení. Všichni ale máme stejný cíl - pořídit perfektní snímek plný emocí a energie. Od portrétu se proto přesouváme k této barvité disciplíně a vyhlašujeme září měsícem pohybu!

A protože je nabídka fotoaparátů, objektivů i příslušenství opravdu velmi široká a snadno se v ní lze ztratit, aktualizovali jsme pro vás dva články o tom, která technika vám při focení sportu a zvířat poslouží nejlépe, a především pro vás máme výběr té nejlepší techniky k tématu pohyb se slevou 10 a 20 %. Ta platí do 30. 9.

Kromě toho se můžete těšit na další články věnované focení dětí, zvířat a sportu, tak sledujte náš blog, ať vám žádný neunikne!

Jak slevu získat?

Sleva se vám automaticky odečte v košíku, jakmile do pole pro zadání slevového kódu či zákaznické karty vložíte příslušný promokód (POH10, nebo POH20), který najdete u produktu.

chci se podívat na všechny produkty v tématu měsíce

Nevíte si rady? Rádi vám pomůžeme!

Pokud byste potřebovali poradit nebo třeba porovnat rozdíly mezi různými alternativami, pomohou vám naši odborníci na telefonním čísle 222 929 020, na e-mailu fotoaparaty@fotoskoda.cz nebo v chatovacím okně, které najdete vpravo dole na našich stránkách.

Těšíme se na vaše dotazy a přejeme vám dobré světlo a originální nápady!

Vyvolání fotek

vyvolání na fotografický papír Fujicolor DP II, standardní, čtvercové i panoramatické formáty, od rozměru 9 × 13 cm do formátu 30 × 90 cm

8,-
Fotokniha s knižní vazbou

ručně vázaná vazba pro otevření bez záhybů, automatické poskládání fotoknihy do 5 minut, obálka s vaší fotografií

490,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...