Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Nový DJI Mini 2: V malém těle velký výkon

Nový DJI Mini 2: V malém těle velký výkon
5. 11. 2020 | 4 minuty čtení

Rádi se na svět díváte z ptačí perspektivy, ale nechcete s sebou tahat velké a těžké drony? Společnost DJI právě představila minimalistický kousek, který ovšem nabízí fantastické funkce a vylepšený výkon! DJI Mini 2 slibuje spolehlivé spojení až na 10 km, dobu letu 31 minut a řadu přednastavených režimů, které vám usnadní pořizování fotek i videí. Co všechno ještě umí?

DJI Mini 2

Ultralehký, snadno ovladatelný a plný funkcí, to slibuje DJI o svém nejnovějším přírůstku do rodiny dronů, DJI Mini 2. Oproti svému předchůdci má vylepšené zobrazovací schopnosti, vysoký letový výkon a znatelně vylepšenou přenosovou technologii, takže se s dronem propojíte mnohem spolehlivěji a na delší vzdálenosti.

Využít můžete řadu předprogramovaných režimů a díky návodům pro začátečníky a výukovým nástrojům se rychleji naučíte s dronem zacházet.

DJI Mini 2

Mavic Mini byl monumentálním průlomem pro DJI a piloty dronů po celém světě, protože jeho bezprecedentní kombinace hmotnosti, bezpečnosti, výkonu a celkové hodnoty se stala vstupním bodem pro nespočet nových pilotů a fanoušků dronů. DJI Mini 2 zdokonaluje tyto klíčové aspekty tím, že spojuje větší výkon dronů s přístupným malým designem v nejbezpečnější kategorii dronů, která je ideální pro začátečníky a zaujme i zkušenější piloty.

prezident DJI Roger Luo

Díky skládacímu designu a hmotnosti menší než 249 g ho s sebou můžete vzít kamkoliv. Navíc se s ním díky přenosové technologii OcuSync 2.0 můžete spojit až na 10 km a spolehnout se na stabilní spojení. Motory zaručují až 31 minut letu, rychlejší akceleraci a schopnost odolat větru až do rychlosti 24 km/h.

Díky živému přenosu můžete v telefonu sledovat, kde dron je a co "vidí", a díky funkcím a zjednodušeným tlačítkům je ovládání snazší než u pokročilejších dronů. Abyste si mohli let maximálně užívat a nemuseli se strachovat, že dron někam odletí, můžete se spolehnout na oplocení GEO, které dron drží dál od letišť a podobných citlivých oblastí. Pro bezpečné automatické přistání se můžete spolehnout na kamerové senzory.

Kromě toho si můžete vychutnat řadu jiných funkcí a režimů:

  • Return to Home pro návrat k pilotovi,
  • Altitude Lock pro výškový limit dronu,
  • Dronie,
  • Helix,
  • Rocket,
  • Boomerang,
  • Panoramas či
  • různé režimy využívající skládání snímků dohromady jako Sphere, 180 ° nebo Wide-Angle.

Dron nabízí také možnost bracketingu a časové spouště. Protože dron umí ukládat snímky v JPEGu i RAWu, můžete snímky poté libovolně upravovat a díky snadnému a rychlému stahování (až 20 MB/s) do telefonu přes aplikaci DJI Fly, kde můžete snímky i upravovat, také okamžitě sdílet na sociálních sítích. Dron se ale hodí také pro video, můžete s ním natáčet v kvalitě 4K a díky tříosé stabilizaci obrazu se můžete těšit na plynulé záběry nerušené pohybem dronu či větrem. Objekt si také můžete 4x opticky přiblížit.

DJI Mini 2

Co ještě nabízí?

  • 1/2,3" snímač
  • 12Mpx snímky
  • max. rozlišení videa 4K / 30 fps
  • nejmodernější přenos OcuSync 2.0
  • dvoufrekvenční technologie proti rušení

chci o mini 2 vědět úplně všechno     zajímá mě mini 2 fly more combo

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

CMOS 1/1,3“ snímač s funkcí Dual Native ISO, DJI RC 2 dálkový ovladač s LCD, 3× inteligentní baterie + řada dalšího pčíslušenství

28 990,-
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2)

CMOS 1/1,3“ snímač s funkcí Dual Native ISO, DJI RC ovladač s LCD, Video 4K/60 fps HDR True Vertical Shooting

25 490,-
DJI Mini 4 Pro

CMOS 1/1,3“ snímač s funkcí Dual Native ISO, Video 4K/60 fps HDR True Vertical Shooting, Podpora 10-bit D-Log M a HLG

20 490,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...