Fotoslužby

Potřebujete fotku rychle? Vyvoláme vám fotografie na počkání!

Potřebujete fotku rychle? Vyvoláme vám fotografie na počkání!
18. 2. 2021 | 2 minuty čtení

Fotografie není jenom kus papíru nebo digitální data, jsou to vaše vzpomínky a zážitky. Proto jsou perfektním dárkem pro kohokoliv blízkého, který navíc můžete pořídit i na poslední chvíli! Umíme vám totiž expresně vyvolat fotografie až do formátu A3.

Fotografie, nejlepší dárek na poslední chvíli

Přemýšlíte nad dárkem, ale nenapadá vás nic vhodného? A co takhle věnovat fotografii, aby s vámi obdarovaný mohl být kdykoliv, když se na snímek podívá? Potěšíte tak babičku, která slaví narozeniny, překvapíte partnera, s nímž slavíte výročí nebo celou rodinu, když si připomenete okamžik, kdy šly vaše děti třeba poprvé do školy. Fotografie se také může stát upomínkou na zesnulé, s nimiž nás pojí spousta krásných zážitků a vzpomínek, ať už v podobě snímku v rámečku na stěnu či poličku, nebo na keramice.

Fotografie pro ozdobení domova i pro poslední rozloučení - expresní vyvolání i tisk na počkání v Centru FotoŠkoda

Fotografie vám můžeme vyvolat expresně do 2 hodin přes Fotobox až do formátu 30 x 40/45 cm. Můžete je nechat nalepit třeba na kappa desku nebo vložit do dřevěného, kovového, či plastového rámečku v barvě, která se hodí k dané příležitosti - vybrat si můžete ze skutečně široké nabídky barev i formátů. Ba co víc - při objednání fotografií na ně obdržíte 10% slevu!

A pokud si přejete něco speciálního, můžete si fotografii nechat zarámovat na míru a vybrat si z veselých i tlumených barev a různých profilů rámů.

chci si nechat vyvolat fotky

Chcete se zeptat na cokoliv ohledně fotografií, rámů či tisků na keramiku? Rádi vám všechny dotazy zodpovíme na telefonním čísle 222 929 039 nebo e-mailu fotosluzby@fotoskoda.cz.

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...