Produktové novinky

Polaroid GO: nejmenší instantní analogový foťák je tu!

Polaroid GO: nejmenší instantní analogový foťák je tu!
23. 4. 2021 | 2 minuty čtení

Malý, elegantní, klasický, takový je nový Polaroid GO, aktuálně nejmenší instatní analogový foťák na světě. Ve svém kapesním těle vám nabídne řadu kreativních možností, např. dvojitou expozici nebo časovač, s nimiž můžete snadněji než dřív zachycovat důležité momenty kolem sebe.

Polaroid GO

Instatní fotografie nikdy nebyla v menším balení, než je teď! Polaroid představuje fotoaparát Polaroid GO, který hravě strčíte do kapsy a můžete pořizovat instantní vzpomínky kdykoliv a kdekoliv. S rozměry 10,5 x 8,3 x 6,1 cm a 242 gramy vás GO nikterak nezatíží a budete také nenápadní.

Změnou velikosti nijak neutrpěl ikonický design fotoaparátu, který je vyvedený v klasické bílé s polaroidovými pruhy a pyšní se ladnými křivkami.

Uvnitř najdete baterii s dlouhou výdrží, vyfotíte s ní až 15 balení filmu. Novinka oplývá také řadou skvělých kreativních funkcí - zmiňme např. dvojitou expozici a pro milovníky originálních selfie také časovač. K dokonalému selfie vám dopomůže i selfie zrcátko.

Filmy, taktéž představené s novým fotoaparátem, jsou zmenšenou verzí populárních čtverců - místo fotografie velikosti 7,9 x 7,9 cm si vychutnáte kapesní verzi o velikosti 4,6 x 4,5 cm v rámečku 6,7 × 5,4 cm. Těšit se ovšem můžete na stejnou technologii, která nám dělá radost už léta.

Nový Polaroid a film představují nejzásadnější a nejzajímavější změnu ve vývoji velikosti Polaroidu za několik posledních desítek let. Pojďte spolu s námi objevovat jeho krásy!

Polaroid GO - nejmenší instantní analogový foťák na světě

chci o novém Polaroidu vědět všechno

POLAROID NOW+ Gen2 černý

Pořízení polaroidové fotografie jedním zmáčknutím spouště, Baterie s dlouhou životností (15 filmů - 120 snímků), Ovládání přes mobilní aplikaci Polaroid App (zdarma pro iOS a Android)

3 690,-
POLAROID NOW Gen2 modrá

Jednoduché pořízení polaroidové fotografie pomocí stisknutí spouště, Baterie s dlouhou životností (15 filmů - 120 snímků), Praktické napájení přes USB-C kabel (součást balení)

3 190,-
POLAROID GO Gen2 E-box černý

sada Polaroid Go Gen 2 (černý) + 1x balení 16 filmů s černými rámečky, nejmenší instantní fotoaparát na světě, lepší clona, přesnější světelný senzor a bodové nastavení expozice

2 790,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Diskuze

Polaroid GO: nejmenší instantní analogový foťák je tu!

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...