8. 5. 2021 | 3 minuty čtení

Otevíráme minimuzeum! Zveme do něj všechny naše zákazníky a milovníky historie, protože si na panelech připomeneme zásadní dějinné a vývojové milníky, které se udály v paláci Langhans i v Centru FotoŠkoda, které na fotografickou tradici paláce navazuje. Kdo by se chtěl do historie ponořit ještě o něco více, může zamířit i do stálé expozice historických fotoaparátů nebo do bazaru plného fotografických pokladů.

Dějiny na dosah: ponořte se do historie paláce Langhans i Centra FotoŠkoda

Říkali jste si někdy, že byste se o nás chtěli dozvědět trochu víc? Nebo vás zaujala ta impozantní budova, na jejíž hrdou tradici máme tu čes navázat a v níž se procházíte, když si jdete vybrat techniku nebo si nechat vyvolat fotografie? Nyní můžete pohodlně poodhalit závoj tajemství, který zahaluje historii Centra FotoŠkoda i paláce Langhans!

Vytvořili jsme pro vás minimuzeum, kde se seznámíte se zásadními milníky krásného paláce, projdete se od jeho založení přes největší prvorepublikovou slávu až k poválečným peripetiím, které ho sužovaly. Můžete si také prohlédnout unikátní historické snímky z archivu paláce.

Palác Langhans v 90. letech 19. stoletípalác Langhans v 90. letech 19. století

Vrátíte se také o tři dekády zpět a zažijete založení naší firmy i největší události, které provázely jeho vývoj - ať už jde o digitální boom nebo zrod fotoslužeb a e-shopu. A kdo by toužil proniknout do historie ještě o něco více, přes QR kód se dozvíte vše, co chcete (a možná i to, co by vás ani ve snu nenapadlo :) ).

A kromě dvou velkoformátových panelů si můžete historii vychutnat i v jiné, hmatatelnější podobě. Pouhých pár metrů od nich se totiž nachází stálá expozice historických fotoaparátů, které zakladatel firmy Milan Škoda v průběhu svého života nasbíral, a také v bazaru najdete řadu unikátních kousků, k nimž neustále přibývají nové a nové poklady.

Přejeme vám příjemný zážitek!

Centrum FotoŠkoda sídlící v paláci Langhans

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 - 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

57 990,-
AGFAPHOTO Realikids Cam 2 modrý

12Mpx fotografie, videa v HD kvalitě (1080 × 720 px), 3,5“ displej

1 290,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

37 990,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...