22. 6. 2021 | 3 minuty čtení

Peak Design představuje novinku! Je jí druhá generace cenami ověnčených pouzder Field Pouch, která svým nadčasovým designem a všestranností osloví všechny, kteří mají rádi pořádek a praktická a elegantní řešení. Oproti verzi v1 se dočkala také řady příjemných vylepšení, pojďme je společně obhlédnout!

Peak Design Field Pouch v2

Peak Design představuje druhou generaci elegantních a všestranných pouzder Field Pouch, která zachovala skvělé vlastnosti první generace a některé o kus vylepšila.

Pojďme si ale nejprve říct, co všechno nabízí. Svým designem i velikostí připomíná (o něco větší) dámské psaníčko, do něhož ale v tomto případě můžete ukrýt mnohem více - nejenže umí díky unikátnímu zavinovacímu designu zdvojnásobit svůj objem, ale také se tvarově lépe přizpůsobí obsahu.

Peak Design Field Pouch v2 v modré

Můžete v něm přenášet jak osobní věci, tak různé fotodrobnosti, jako jsou akumulátory, paměťové karty, kabely nebo dokonce menší objektivy nebo fotoaparáty. A byť poté nevypadá úplně nejlépe, nouzový úkryt poskytne i velké zrcadlovce s nasazeným objektivem (Canon 5D Mark III s 50 mm f/1,4) - vyzkoušeno za vás!

Peak Design k výrobě přistupuje ekologicky - veškeré textilní materiály jsou recyklované a pouzdro se může pochlubit certifikátem Bluesign, který zaručuje zodpovědnou a udržitelnou výrobu. Stejně jako všechny ostatní produkty Peak Design se pyšní oděru- a voděodolným povrchovým materiálem, takže ho můžete vzít kamkoliv.

Srovnání první a druhé generace

Peak Design Field Pouch v1 vs. v2V modré vidíte novinku v2, za ní je šedé pouzdro první generace

Na první pohled se druhá generace dočkala designových změn, kterými jsou logo na klopě, úprava dna nebo celkově větší robustnost, která je poznat hlavně na tloušťce pouzdra. Došlo ale i k funkčním vylepšením, která bezesporu oceníte. Tím nejviditelnějším je popruh, který u první generace zcela chyběl, a který je u v2 součástí pouzdra. To tak může sloužit jako plnohodnotné samostatné zavazadlo plné fotografických i osobních nezbytností. Samozřejmostí zůstává možnost nosit pouzdro na pásku.

Vnitřní prostor byl rovněž přebudován a nutno říct, že zipová kapsa je snáze přístupná a lépe se otevírá. Je také na druhé straně než u první generace a systém kapsiček je rovněž vylepšený a uzpůsobený potřebám uživatelů.

Důležitou novinkou je také možnost připevnění dvou držáků Capture namísto jednoho.

Peak Design Field Pouch v2 se dodává s popruhem

chci o peak design field pouch v2 vědět vše

K dispozici je v modré, tmavě šedé a černé barvě.

PEAK DESIGN Packable Tote Charcoal

zapínání na zip, samostatný ramenní popruh s mikrovlákovnovou vložkou, samoregenerační nylonový materiál

650,-
PEAK DESIGN Field Pouch V2 Black

pro nošení osobních věcí i fotografického příslušenství, lehký nastavitelný popruh, unikátní zavinovací zavírání

1 490,-
PEAK DESIGN Tech Pouch Charcoal

pro Peak Design batohy série Travel, pro elektronické vybavení, 15 kapsiček na baterie, paměťové karty, externí harddisky, kabely či adaptéry

1 790,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Diskuze

Peak Design Field Pouch v2: vylepšený všestranný pomocník

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...