Aktuality z fotosvěta

TOP články z našeho blogu aneb Co vás letos nejvíc zaujalo

TOP články z našeho blogu aneb Co vás letos nejvíc zaujalo
28. 12. 2021 | 4 minuty čtení

Rok 2021 se chýlí ke konci a my můžeme bilancovat. Dnes se podíváme na to, které novinky, fototipy, rozhovory, recenze či videa vás zajímaly nejvíce. Jste napnutí? Tak pojďme na to.

Nejzajímavější články z našeho blogu za rok 2021

Letos jsme pro vás na blogu připravili více než 500 nových článků - mezi nimi byste našli téměř 60 recenzí, řadu rozhovorů, fototipů, produktových novinek nebo akčních nabídek. Jsme nesmírně rádi, že vás baví naše články číst, a uděláme maximum pro to, aby vás bavily i nadále.

Bylo jich opravdu hodně, takže je nám jasné, že jste třeba všechny články přečíst nestihli. V tom případě si uvařte něco dobrého, zachumlejte se do deky a nechte se vtáhnout do světa fotografie. V tomto článku se totiž podíváme na to, co by rozhodne nemělo uniknout vaší pozornosti.

Recenze

Ze všech produktů, které jsme pro vás otestovali, vás letos nejvíc zajímala recenze Canonu EOS R6. Pokud jste ji ještě nečetli, máte teď skvělou příležitost to napravit. :)

Recenze Canon EOS R6 © Václav Křížek

Další TOP recenze

Produktové novinky

Hned na začátku roku vás nadchla nová bezzrcadlovka A1 od Sony a žádný jiný model ji v tomto ohledu nepřekonal. To ovšem neznamená, že to byla jediná zajímavá novinka, o které jste si chtěli číst. Které produkty byly trhák?

Sony Alpha A1

Další TOP produkty

Fototipy

Nejvíce vás zajímalo srovnání zrcadlovek a bezzrcadlovek a v čem tkví jejich výhody. Ještě jste článek nečetli? Tak rychle na něj!

Zrcadlovka nebo bezzrcadlovka. Co je lepší a proč?

Další TOP články

Rozhovory

Kategorii rozhovorů letos ovládl Tomáš Touha a jeho rady začínajícím YouTuberům. V tomto a dalších třech dílech seriálu se dozvíte všechno, co jako začínající i pokročilý YouTuber potřebujete znát k tvorbě videí.

Tomáš Touha: rozhovor o natáčení videí a YouTuberingu

Další TOP rozhovory

Videa

U videí u vás zvítězila bezzrcadlovka Canon EOS R5 a její představení Luďkem Bouškou. Kdo jste video ještě neviděl, teď to můžete dohnat!

Další TOP videa

Fotoškola

Jak fotí...

Archiv LIVE vysílání a FotoŠkoda FEST

Živá vysílání pro vás připravujeme pravidelně, Luděk Bouška s Michalem Houdkem vám v archivu streamů prozradí všechno, co vás zajímá o technice i o focení.

Novinky

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 – 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

59 990,-
CANON EOS R6 Mark II
CANON EOS R6 Mark II

Rozlišení 24,1 Mpx / obrazový procesor DIGIC X, Rozsah citlivosti až ISO 102 400, AF s technologií Dual Pixel CMOS AF II

62 990,-
AGFAPHOTO Realikids Cam 2 modrý

12Mpx fotografie, videa v HD kvalitě (1080 × 720 px), 3,5“ displej

1 290,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...