20. 1. 2022 | 2 minuty čtení

Leica je už více než 100 let synonymem nadčasovosti, spolehlivosti a kvality. Zrodila se z lásky k fotografii, kterou sdílí s vámi, fotografy a uživateli těchto jedinečných přístrojů. Ve fotoaparátech a objektivech Leica se snoubí styl, preciznost a praktičnost. Pokud jste se do nich zamilovali stejně jako my, můžete si některý z přístrojů pořídit v unikátní akci.

Leica: Preciznost, styl a láska k fotografii

Leica se zrodila z vášně k fotografii. Sdílejí ji designéři a inženýři z Leicy, výrobní specialisté a kolegové v Leica Storech napříč celým světem, zákazníci a celá fotografická komunita. A sdílejí ji více než 100 let.

Výsledkem jsou dokonalé objektivy a fotoaparáty sledující nejmodernější trendy a zaměřené na perfektní kvalitu. Kompaktní a praktické přístroje Leica jsou ve své preciznosti v celku i detailu nepřekonané a značka Leica je právem synonymem pro nadčasové a spolehlivé stroje, které mohou sloužit celým generacím fotografů.

Made by Leica: Fotoaparáty a objektivy Leica konstruované s maximální péčí

Více než 100 let je Leica věrná strategii hesla Design follows function. Dodnes proto v jejích dílnách vznikají přístroje s ikonickým designem, kterou jsou bezkonkurenční ve stylu a kvalitě a nabízejí nesrovnatelnou optickou kvalitu a ergonomii.

Aby mohlo být docíleno takovéto kvality, každý fotoaparát a objektiv projde rukama nespočtu lidí. A na prvním místě hodnotového žebříčku jste vy, uživatelé těchto skvělých přístrojů, a vaše touha zachytit svět kolem sebe. Leica je tady od toho, abyste mohli neustále posouvat hranice své tvorby, být kreativní a aby ve vás přetrvávala radost z focení.

Made by Leica: Fotoaparáty SL2 a SL2-S nyní můžete mít za jedinečných podmínek

Pokud byste jeden z legendárních přístrojů Leica měli ve své výbavě, můžete nyní využít jedinečné příležitosti - vyměnit svou stávající techniku za Leicu SL2 nebo SL2-S. Podmínky akce naleznete v článku na našem blogu.

chci o akci vědět víc

LEICA Q3

BSI-CMOS senzor s rozlišením až 60 Mpx, Objektiv Leica Summilux 28 mm f/1.7 ASPH, ISO 50 - 100 000 a procesor Maestro s technologií L2

146 990,-
LEICA SOFORT 2 černý

CMOS sensor 1/5“ 4,9 Mpx / 2560 x 1920 bodů, Designation Leica Summar 1:2/2.4 – 28 mm (eqv. 35 mm), Barevný prostor RGB, JPG (DCF 2.0, Exif 2.31)

9 490,-
LEICA M11-P black

Full frame BSI CMOS senzor 60,3 Mpx, Rozlišení: 60 Mpx/L-DNG, 36 Mpx/M-DNG, 18 Mpx/S-DNG, 14-bitová barevná hloubka a dynamický rozsah až 15 EV

224 990,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Další Leica

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za padesát let. Síla dokumentu je jinde

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...