Fotokurzy

Naučte se létat s dronem na našich kurzech

Naučte se létat s dronem na našich kurzech
28. 2. 2022 | 4 minuty čtení

Máte nový dron, ale v jeho ovládání jste ještě nejistí? Chcete umět využít jeho funkce na maximum? Nebo nákup dronu teprve zvažujete? Pro každého přízvnivce létání a fotografií a videí z ptačí perspektivy máme kurz, který mu pomůže rozvinout jeho talent! Ať už jste začátečník, nebo už o létání s drony něco víte, naše kurzy jsou pro vás to pravé.

Létejte s jistotou a nadšením

Máte nový dron a chtěli byste si létání užívat naplno? Či třeba není až tak úplně nový, ale jeho ovládání vám ne a ne přejít do krve? Nebo třeba nad jeho pořízením teprve uvažujete, ale máte obavy, zda nebude létání s ním nad vaše síly?

Nemusíte se vůbec bát! Na našich kurzech se úplně každý naučí vše potřebné pro to, aby se mohl soustředit pouze na samotné fotografování či natáčení videa nebo si jen tak poletovat nad krajinou a užívat si pohle z ptačí perspektivy.

Škola létání © Martin Hrazdíra© Martin Hrazdíra

Mám dron a chci se naučit létat

Naprosté základy si osvojíte na kurzu První kroky s DJI drony s Dušanem Vybíralem. Je určený pro ty, kteří si právě pořídili první dron a nechtějí při prvním vzletu nic ponechat náhodě. Aktuální volné termíny naleznete na stránce kurzu.

© Johannes Strötker, Pexels© Johannes Strötker, Pexels

chci na kurz První kroky s dji drony

Teprve vybírám ideální dron

Pokud se teprve rozmýšlíte, zda je dron pro vás to pravé, je ideální volbou individuální kurz Půjč si dron i s lektorem! Na něm si všechno vyzkoušíte "nanečisto" a k ruce budete mít zkušeného lektora Dušana Vybírala. Termín si domluvíte podle svých časových možností a možností lektora.

© Mudassir Ali, Pexels© Mudassir Ali, Pexels

zajímá mě kurz půjč si dron i s lektorem

Chci darovat zážitek létání s dronem

Chcete potěšit své blízké netradičním dárkem? I na to jsme mysleli a máme pro vás nabídku, která jim jistě udělá radost! Z tohoto zážitkového individuálního kurzu si odnesou parádní fotky nebo videa a také spoustu znalostí o ovládání dronů, které si na kurzu mohou zapůjčit, či případně i získání pilotního průkazu. Lektora Dušana Vybírala bude mít celého pro sebe, takže se nemusí bát zeptat ani na cokoliv jiného, co by ho napadlo.

© Winnie The Pooh, Pexels© Winnie The Pooh, Pexels

chci věnovat dárkový kurz

Škola létání - vše, co kolem dronů potřebujete znát

Chtěli byste získat ještě zevrubnější vhled do světa dronů? Během 12hodinové školy létání dojde jak na praxi, tak na teorii, dozvíte se všechno, co potřebujete k získání pilotní licence a rovnou si všechno vyzkoušíte. Navíc za vás lektor Martin Hrazdíra vyřídí všechna povolení a související administrativu. Kurz je individuální, takže si nejen domluvíte termín podle svých a lektorových potřeb, ale navíc se po celou dobu bude lektor věnovat pouze vám.

Škola létání © Martin Hrazdíra© Martin Hrazdíra

chci na školu létání

Vytvořte si kurz na míru

Nevyhovuje vám 100% ani jeden z kurzů? Pak si udělejte kurz na míru! Individuální kurz zaměřený obecně na drony je pro to jako stvořený. Proberete přesně to, co vám dělá potíže, a nebudete se zabývat tím, co už dávno znáte. Navíc bude čas naprosto maximálně využitý, protože bude lektor Dušan Vybíral pouze s vámi.

© The Lazy Artist Gallery, Pexels© The Lazy Artist Gallery, Pexels

chci mít kurz na míru

Novinky ve světě létání

Ve světě dronů se neustále něco děje a jejich vývoj se posouvá stále dál! Poslední novinkou je superlehký model DJI Mini SE, který s přehledem zvládá i 2,7K video. Veškeré novinky týkající se dronů můžete sledovat na našem blogu.

chci si vybrat dron

Autor úvodní fotografie: Emrah AYVALI, Pexels

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

CMOS 1/1,3“ snímač s funkcí Dual Native ISO, DJI RC 2 dálkový ovladač s LCD, 3× inteligentní baterie + řada dalšího pčíslušenství

28 990,-
DJI Avata 2 Fly More Combo (Single Battery)

Detailní záběry ve velmi vysokém rozlišení 4K, Pohlcující zážitek z letu, Intuitivní ovládání pohybu

25 990,-
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2)

CMOS 1/1,3“ snímač s funkcí Dual Native ISO, DJI RC ovladač s LCD, Video 4K/60 fps HDR True Vertical Shooting

25 490,-

Související články

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v Boskovicích

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v...

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...