Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
2. 3. 2022 | 3 minuty čtení

Věděli jste, že pod hlavičkou Peak Design nevzniká pouze příslušenství pro fotografy, ale i pro uživatele mobilních telefonů? V dnešním článku vám ukážeme, jak si designéři z Peak Designu dali za úkol usnadnit život i jim - od magnetických pouzder po nejrůznější vychytané držáky na cesty i do domácnosti.

Styl a funkčnost v jednom: Peak Design Mobile

Nepochybně jste již slyšeli o batozích, popruzích nebo držáku Capture od značky Peak Design. Tato značka si právem vydobyla své místo ve světě fotografického příslušenství a řadou vychytávek usnadnila workflow fotografům i videotvůrcům.

Nyní se vrhla i do pole mobilních telefonů. Uživatelům smartphonů nabízí jednoduchá a funkční a zároveň stylová a elegantní řešení, která najdou využití v každodenním životě i v práci. Fungují na principu magnetického systému SlimLink™, díky čemuž s nimi můžete manipulovat velmi snadno, rychle a pohodlně.

Peak Design Mobile - všechny produkty pro mobilní telefony

Pouzdra na telefon

Kdo si jednou sáhl na povrch batohů a vyzkoušel si tkaninu v praxi, dobře ví, jak je nejen příjemná na dotek, ale také skutečně voděodolná. A právě z tohoto materiálu jsou vyrobená i pouzdra na telefon. Jsou na míru konkrétním typům telefonů, můžete si vybrat mezi hladkým designem nebo verzí s poutkem pro pohodlné držení a všechna do jednoho jsou magnetická, takže s nimi můžete využívat další příslušenství, které si představíme níže.

Peak Design mobile - pouzdro na mobil s poutkem
 

chci pouzdro na mobil
 

Pokud vlastníte telefon, pro něž zatím neexistuje specifické pouzdro, nezoufejte! Využít můžete univerzální adaptér, který jednoduše připevníte na jakýkoli smartphone a fungujete s ním stejně jako s pouzdry.

Peak Design Mobile univerzální adaptér

chci univerzální adaptér

Držáky, stojáky i peněženka

Potřebujete na telefon pohodlně vidět, i když ho zrovna nepoužíváte? Nebo byste ocenili nějaký stojánek na pracovní i soukromé videohovory? Či byste rádi sledovali videa nebo měli na očích recept na jídlo i v místech, kde je o volnou vodorovnou plochu nouze? Na to všechno designéři v Peak Designu mysleli - a ještě na mnohem víc!

V nabídce totiž najdete ministativ, který využijete při videohovorech či focení, či stojánek, který vám umožní mobil i nabíjet. Kromě samotné magnetické peněženky, která vám umožní mít všechny potřebné karty pěkně při ruce, zkombinovali také peněženku se stojánkem. Šikovné, co říkáte?

Peak Design Mobile - peněženka a stojánek v jednom
 

zajímají mě stojánky na mobil a peněženky


Pokud používáte telefon k navigaci, jistě oceníte držáky k nejrůznějšímu použití - do auta, na kolo i motorku. S pomocí speciálního držáku můžete připevnit telefon také ke stativu nebo proslulému Capture. A pro ty, kteří tráví hodně času v kuchyni, koupelně či ložnici a chtějí mít telefon pohodlně po ruce, jsou tady držáky na zeď, které můžete připevnit na jakoukoli hladkou netexturovanou plochu.

Peak Design Mobile - držák na zeď
 

zajímají mě držáky na cesty i do domácnosti

PEAK DESIGN Mobile - Car Mount Vent

Stylový, praktický a odolný držák do auta, Vestavěný magneticko/mechanický zámek SlimLink™, Kompatibilita s širokou škálu ventilátorů ve vozidle

1 790,-
PEAK DESIGN Mobile Tripod

kompaktní mobilní stativ, magnetický systém SlimLink™, tenký 0,5 cm

2 390,-
PEAK DESIGN Mobile - Wallet - Slim Charcoal

nenápadné pouzdro na karty, lze připnout na telefon, pojme až 7 karet

1 490,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Diskuze

Peak Design Mobile: Stylové příslušenství pro mobilní telefony

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...