Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Fotokurzy

10+1 důvodů, proč jezdit na fotoexpedice s námi

10+1 důvodů, proč jezdit na fotoexpedice s námi
19. 9. 2022 | 5 minut čtení

Poznávání různých koutů světa i domoviny, pojištěná cestovní kancelář, doprovod profesionálního fotografa i all inclusive. To je jen několik z mnoha výhod, které nabízejí naše fotoexpedice. V tomto článku vám představíme hned 10 důvodů, proč se vydat poznávat planetu a její krásy zrovna s námi!

#1 Podívejte se do různých koutů světa

V tuto chvíli máme v nabídce desítky různých destinací, které s námi můžete objevovat, a nové, neokoukané, pro vás stále připravujeme. Na své si přijdou krajináři, fotografové zvířat či architektury, milovníci exotiky v teplých krajích i syrového severského podnebí, příznivci hor i moře.

Fotoexpedice do Dolomit s Martinem Rakem© Martin Rak, fotoexpedice Dolomity

#2 Cestujete s pojištěnou cestovní kanceláří

Co to znamená? Máte jistotu, že finanční prostředky, které za zájezd zaplatíte, vám v případě nenadálých událostí kryje stát, a proto se o ně nemusíte bát. Můžete tak cestovat bez obav a zájezd (i těšení na něj) si užít na maximum.

#3 V ceně zájezdu je i ubytování

Zarezervujete si někde zájezd za velmi nízkou cenu, ale pak začnou vedlejší náklady jako ubytování či doprava rychle naskakovat. Tady se tohoto bát nemusíte, v konečné ceně zájezdu je totiž zahrnuté nejen ubytování, ale i doprava přímo na místě, abyste se nemuseli už o nic dalšího starat.

Pokud se někam dopravujete letecky, ceny letenek sice do ceny zájezdu zahrnuté nejsou, pořizují se však koordinovaně za všechny, takže vám ubyde práce se sháněním letu. Totéž pak platí pro (nejen) cestovní pojištění, které lze v případě zájmu zajistit.

Fotoexpedice Keňa © Ála Hrdinová© Ála Hrdinová, fotoexpedice Keňa

#4 Konzultace s profesionálními fotografy

Na každý zájezd do jakékoliv destinace s vámi pojede vždy profesionální fotograf, který vám dokáže poradit se všemi záludnostmi focení, které se mohou přihodit, a poradí vám s technikou focení. Proto se s námi nemusí bát jezdit ani úplní začátečníci, ani pokročilí fotografové, kteří ocení třeba pohled do workflow jiného fotografa.

#5 Nefotíte? Pojeďte poznávat cizí kultury!

Nemáte větší fotografické ambice a fotíte si spíš momentky na památku? I pro vás jsou naše zájezdy jako dělané! Jsou totiž koncipované tak, aby si jejich účastníci odnesli především parádní zážitek bez ohledu na to, čím a jak fotí. Těšit se tak můžete na vždy skvěle propracovaný itinerář s těmi nejzajímavějšími místy a atrakcemi, kde je fotoaparát výhodou, ale rozhodně ne nezbytností. :)

#6 Fyzička až na posledním místě

Máte rádi dechberoucí výhledy a nádherné scenerie, ale nezvládáte ujít 30 kilometrů denně, abyste se k nim dostali? U našich fotoexpedic to vůbec nevadí! Vše je totiž připraveno tak, abyste si tohle všechno do sytosti užili, aniž byste vypustili duši. Navíc v případě, že na zájezd jedou dva lektoři, vyžití najdou jak aktivnější účastníci, tak ti, kteří mají jakékoli zdravotní omezení.

#7 Možnost zapůjčení fototechniky

Jedete na kurz, kde se bude fotit něco, co běžně nefotíte? Potřebnou techniku pro vás rádi zajistíme, abyste si mohli fotoexpedici užít se vším všudy.

Fotoexpedice Helgoland a Düne © Jaroslav Hora© Jaroslav Hora, fotoexpedice Helgoland a Düne

#8 Kurz na postprodukci po návratu zdarma

Ze zájezdu si přivezete spoustu fotek, kterými se budete chtít pochlubit blízkým. Z tisíců záběrů ovšem rozhodně doporučujeme udělat pečlivý výběr, aby vaši posluchači udrželi plnou pozornost. :) A právě s výběrem, úpravou, kterou doladíte ty nejlepší snímky k dokonalosti, i zpětnou vazbou na pořízené fotografie vám pomůže kurz v hodnotě 1 990 Kč vedený Jaroslavem Horou. Pro účastníky všech expedic je zdarma.

#9 20% sleva na zhotovení fotoknihy, fotoobrazu nebo velkoformátového tisku

Ty nejlepší fotky z vaší fotoexpedice si zaslouží tu nejkvalitnější péči! Ukažte svým blízkým všechny své zážitky ve fotoknize, kterou si můžete nechat vytvořit s 20% slevou. Vybrat si můžete ze všech typů fotoknih, které nabízíme - s měkkou, pevnou i knižní vazbou.

Povedlo se vám na fotoexpedici vyfotit mistrovské dílo? Dopřejte mu místo na stěně v podobě fotoobrazu nebo velkoformátového tisku, a to rovněž se slevou 20 %! Tak si budete moci fantastický zážitek připomínat každý den.

#10 First minute sleva: Kdo se dřív rozhodne, ušetří

Rádi víte dlouho dopředu, kam se daný rok podíváte? S námi díky tomu můžete jezdit po světě levněji! Pokud se přihlásíte nejpozději 3 měsíce před odjezdem, z ceny zájezdu se vám odečtou 2 %.

#11 Věrnostní program

Toužíte poznávat svět čím dál víc? Máme pro vás výbornou zprávu - s námi se vám to totiž vyplatí! Od třetího zájezdu vám totiž na expedice budeme poskytovat slevu, takže čím více cestujete, tím levněji.

Fotoexpedice Dlouhé expozice na pobřeží německého Baltu © Jiří Šebek© Jiří Šebek, fotoexpedice na německý Balt

chci jet na fotoexpedici

Úvodní foto: © Martin Rak, fotoexpedice Dolomity

Související články

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v Boskovicích

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v...

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Diskuze

10+1 důvodů, proč jezdit na fotoexpedice s námi

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...