Produktové novinky

Novinka od Sony pro streamery a vloggery

Novinka od Sony pro streamery a vloggery
13. 10. 2022 | 3 minuty čtení

S nově oznámeným fotoaparátem ZV-1F od společnosti Sony můžete rychle a intuitivně natáčet videa či vlogy. Tento kompaktní kousek umí vytvořit záznam v rozlišení 4K, možné je natáčet také zpomalené záběry v rozlišení Full HD. Fotoaparát je vybavený širokým a ostrým 20 mm objektivem.

Vlogujte stylově a jednoduše

Nový digitální vlogovací fotoaparát Sony ZV-1F se pyšní videem v rozlišení 4K, otočnou dotykovou obrazovkou a možností natáčení slow motion záběrů. Mezi další funkce patří systém automatického ostření na oči nebo třeba speciální nastavení s názvem Product Showcase, pokud ve svém videu ukazujete a hodnotíte produkty. K dispozici je také přepínač rozostření - rozostřené pozadí získáte pouhým stisknutím přepínače Bokeh. Optický bokeh poté umožňuje velký 1" palcový obrazový snímač fotoaparátu a objektiv se světelností f/2. 

Jedná se o ideální vstupní fotoaparát pro vloggery, tvůrce na YouTube nebo ty, kteří rádi tvoří kvalitní Reels či TikTok videa. Díky ultraširokoúhlému 20 mm objektivu zachytíte i skupinové selfie. 

 

Sony ZV-1F

Sony ZV-1F: Kvalitní zvuk a funkce pro streamery

Díky nové aplikaci Imaging Edge Mobile+ spárujete fotoaparát se smartphonem a videa přenesete během několika sekund, abyste je mohli sdílet na sociálních sítích nebo se svými přáteli. Fotoaparát nezapomíná ani na streamery - zařízení lze připojit k počítači a použít ho místo webové kamery. Obsah na sociální sítě si žádá také kvalitní zvuk - a ten novince ZV-1F nechybí. Díky směrovému mikrofonu na kameře a dodávané větrné cloně bude váš hlas slyšet i za větrného počasí. Možné je samozřejmě připojit i některý z externích mikrofonů od společnosti Sony.

Fotoaparát Sony ZV-1F byl částečně vyrobený z recyklovaných plastových materiálů a obaly obsahují méně plastů. To vše je součástí programu Road to Zero, v rámci něhož se společnost Sony snaží snížit vliv produktů na životní prostředí.

Pokud byste se o novince rádi dozvěděli více, veškeré podrobnosti a parametry Sony ZV-1F najdete u nás na webu!

Chci Sony ZV-1F

 

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 – 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

59 990,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

37 990,-
SONY ZV-E10
SONY Alpha ZV-E10 vlogovací fotoaparát

Snímač APS-C s 24,3 MPX, Dotykový otočný displej, Automatická expozice obličeje

19 490,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Diskuze

Novinka od Sony pro streamery a vloggery

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...