FotoŠkoda Fest

Užijte si na FotoŠkoda FESTu kreativní akce!

Termín: 7. 11. - 13. 11. 2022
Užijte si na FotoŠkoda FESTu kreativní akce!
31. 10. 2022 | 6 minut čtení

Patříte mezi tvořivé duše, které baví dělat věci jinak a chtějí se u focení hlavně vyřádit? Právě pro vás je na FotoŠkoda FEST spousta akcí nejvyšší zajímavosti! Produktová fotka, video, lifestyle portét... dokonce i svatební fotka v novém, zábavném a trendy podání. Zaujali jsme vás? Přijďte se k nám podívat od 7. do 13. 11. 2022 a uvidíte, že vaše kreativní já bude jásat!

Gabriela Kopča Činková a Tadeáš Kopča – Traga

Gábi a Tadeáš alias Traga tvoří kreativní manželské duo sršící nápady hned do několika oblastí - designu, fotografie, videa a grafiky. Spolupracovali s řadou značek známých značek či podniků. Fotí svatby, portréty nebo reklamní snímky a ke všemu přistupují s originalitou sobě vlastní. Žijí v designovém domě v Českém ráji, ale často vyrážejí na cesty po Evropě.

Jaká byla jejich cesta k úspěchu? Kde nacházejí inspiraci k tvorbě? Jaké jsou jejich plány do budoucnosti? O tom všem a mnohém dalším bude řeč na přednášce Lifestyle před kamerou i za kamerou.

chci na přednášku


Lifestyle před kamerou i za kamerou –TRAGAGabriela Kopča Činková a Tadeáš Kopča©

Jan Krejčí

Honza o sobě píše, že je "manžel, táta, kluk ze statku, hlava "instarodiny", milovník příběhů, pravidelný degustátor svíčkové a v posledních letech profesionální držák na foťák". Jeho vášeň pro video zahořela před více než 10 lety, kdy si pořídil akční kameru GoPro a zaznamenával s ní zážitky na Novém Zélandu. Druhým zlomem bylo pořízení malé zrcadlovky Canon 100D, která mu otevřela další dveře k fotografii a videu. Z velkého koníčku se postupem času stala profese.

Chtěli byste k Honzovi na kurz videa? V nabídce jsou hned dvě horká želízka! Pro svatební (zatím pouze) fotografy jsme vypsali online přednášku Svatební videa podle profesionála.
 

chci na přednášku


Jan Krejčí Svatební videa podle profesionálaJan Krejčí©

Teru Menclová

Teru Menclová působí jako fotografka na volné noze, věnuje se také sociálním sítím a příležitostně průvodcování ve Skandinávii. Miluje hory, severskou přírodu, lezení a svého pejska Hosekiho. Během téměř 10 let si vyzkoušela řadu různých fotografických žánrů, aby posléze zakotvila v tom, co ji baví nejvíc – zachycování lidských emocí.

Na přednášce Svatební fotografie očima Teru Menclové se můžete těšit na promítání jejích fotografií, informace o použité fotovýbavě, praktické zkušenosti ze života svatební fotografky a také tipy, jak úspěšně prezentovat svoji tvorbu na sociálních sítích.

chci na přednášku


Svatební fotografie očima Teru MenclovéTeru Menclová©

Michala Rusaňuková

Michala Rusaňuková se zaměřuje na emoce, autenticitu, přirozenost a nejraději fotí muže. V roce 2021 absolvovala koučovací výcvik, díky kterému propojuje psychologii s focením. Ostatním fotografům na workshopech připomíná, jak nezbytný je správný přístup k člověku, komunikace, vytváření dohod a nastavení vzájemných hranic.

Na svém on-line streamu Jak na originální lifestyle portrét vám prozradí, jak k lifestyle portrétu přistupovat s originalitou a vlastní invencí a zároveň vám pro inspiraci umožní nahlédnout do svého workflow.

chci na on-line přednášku


Míša Rusaňuková Jak na originální lifestyle portrétMíša Rusaňuková©

Jakub Šindelář

Videomaker a fotograf se dostal k fotografování a natáčení díky skateboardingu, kterému se věnuje téměř 20 let. Přes objektiv nejčastěji zachycuje lidi, sport, produkty, budovy nebo krajinky. Zároveň natáčí na YouTube edukativní a lifestylová videa. V současnosti většinu videoprodukce řeší v kooperaci se ZERO Limits studiem. 

Věnujete se natáčení videa už nějakou dobu a přesto se vám pořád zdá, že neumíte vytvořit stylové záběry? Pak je přímo pro vás stvořen workshop Jak udělat trendy záběr. Pokud byste chtěli nahlédnout do zákulisí natáčení videí na YouTube, přijďte na Kubovu přednášku Proč je YouTube super zkušenost.

chci na přednášku a workshop


Kuba Šindelář Jak udělat trendy záběrKuba Šindelář©

ZERO Limits

ZERO Limits se zabývají komerční tvorbou v oblasti fotografie a videa. Rádi dělají věci jinak – bez limitu a neokoukaně. Jejich doménou je produktový lifestyle ukazující, že produktová fotografie nemusí nutně znamenat jen nudné bílé pozadí. Dle svých slov si přímo libují v umělém nasvicování scén.

Sejděte se offline a bavte se spolu! V rámci akce Peak Design networking meetup se setká komunita kolem fotky a videa a společně si vymění know-how, bude otevřeně diskutovat o cenotvorbě a vztahu ke klientům a o tom, co to znamená být kreativec v roce 2022. V rámci networkingu vystoupí Sabina Povolná, Míša Rusaňuková, Honza Krejčí, Honza Kasl, Tino Kuskunis a Petr Konopásek. Chcete se dozvědět více o tvorbě komerční lifestyle produktové fotky, videích a nasvicování scén? Kluci ze ZERO Limits vám na své přednášce Malá produkce, velké činy prozradí, jak tvoří a přemýšlí, aby jejich práce byla vždy originální a neotřelá!
 

chci na přednášku a networking


Peak design networking ZERO limitsZERO limits©

Lukáš „Kenji“ Vrábel

Fotí svatby, portréty a lifestyle; zároveň působí jako lektor fotografie, ambasador značek Sigma a Zoner. V komerční fotografii, ale i ve své vlastní tvorbě nejčastěji využívá kreativitu, emoce, vášeň, smysly, srdce a foťák :) Má za sebou několik úspěchů nejen v mezinárodních soutěžích, sérii líbivých výstav, pár ocenění a neúspěšnou kariéru sólového zpěváka.

Toužíte vytvářet živoucí fotografie, které vypadají jako vystřižené z amerického filmu? Potřebujete do svých portrétů vnést skutečnou náladu a dynamiku? Ovládněte toto umění na workshopu Portrét plný barev s Kenjim!
 

chci na workshop

chci prozkoumat kompletní program a koupit vstup

Portrét s Kenjim – Lukáš Kenji VrábelLukáš „Kenji“ Vrábel©

Ruční vyvolání černobílých filmů

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

260,-
Fotokniha 15 x 15 v měkké vazbě - AKCE

Lay-flat vazba, Měkká vazba, Fotografický papír Fujifilm 230g/m2 - MAT

189,-
AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-

Související články

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých rukách!

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých...

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...