Produktové novinky

DJI představila nový dron DJI 3 Mini!

DJI představila nový dron DJI 3 Mini!
9. 12. 2022 | 5 minut čtení

Společnost DJI dnes uvedla na trh nový dron DJI 3 Mini. Jedná se o kompaktní, ultralehký, ale přesto vysoce výkonný kamerový dron, který nabízí prodlouženou výdrž baterie, video v rozlišení 4K HDR a pokročilé funkce, jako je např. True Vertical Shooting. Pokud se chystáte do terénu, představuje DJI 3 Mini toho nejlepšího společníka!

DJI 3 Mini

Dron DJI 3 Mini si můžete pořídit v následujících variantách:

Dji 3 Mini – partner pro každý den

Kompaktní, ultralehký ale přesto vysoce výkonný kamerový dron DJI 3 Mini je vždy připraven dobrodružství! Nabízí vám prodlouženou výdrž baterie, video v rozlišení 4K HDR pro zachycení věrných barev a detailů a pokročilé funkce. Ať už se chystáte na malou procházku, víkendový výlet s batohem nebo několika týdenní cestu, s DJI Mini 3 budete připraveni zachytit každý okamžik!

  • vysoce kompaktní provedení – skládací konstrukce
  • doba letu až 51 min (s inteligentní baterií Plus); dosah až 10 km
  • senzor 1/1,3“ typu CMOS s 2,4μm pixely
  • panorama podporuje úhel záběru 180°
  • objektiv se světelností f/1,7
  • 4-násobný optický zoom
  • video v kvalitě 4K HDR
  • hmotnost 249 g

DJI 3 Mini

Živé barvy a precizní detaily

Nahrávejte v oslnivém rozlišení 4K HDR s věrnými barvami ve dne i v noci. Kamera Mini 3 má 1/1,3palcový snímač CMOS s duální nativní citlivostí ISO a technologií HDR na úrovni čipu. Během dne můžete zachytit detaily světel a stínů a dosáhnout tak jemnějších vizuálních výsledků s větší hloubkou. Pokračujte v jasném a živém snímání, i když se den změní v noc. Kamera s clonou f/1,7 a většími 2,4μm pixely 4 v 1 zaznamenává jasné detaily a poskytuje výjimečné snímky i při slabém osvětlení. Díky čtyřnásobnému zoomu můžete vybraná místa ještě více prozkoumat a poznat, než začnete fotografovat.

Chci DJI 3 Mini s ovladačem RC

Vertikální snímání a další funkce

Ať už se jedná o vzrostlý strom nebo vysokou budovu, komponujte záběr esteticky. Inovativní konstrukce gimbalu umožňuje fotoaparátu širokoúhlý náklon. Rychlým přepnutím na režim True Vertical Shooting se z běžného záběru stane působivé umělecké dílo připravené pro použití na sociálních sítích. Pokročilé záběry získáte během několika sekund pouhým klepnutím pomocí funkcí QuickShots, jako jsou Dronie, Circle, Helix, Rocket a Boomerang. Výsledky můžete rychle odeslat do mobilního zařízení a uložit je nebo sdílet pomocí funkce QuickTransfer.

DJI 3 Mini

Snadný pohyb v terénu

Ve výšce je toho k vidění mnohem víc! Panorama podporuje 180°, širokoúhlé a kulaté panoramatické fotografie – do každého snímku se vejde ohromující množství obsahu. Větrné pobřeží nebo horská údolí? DJI Mini 3 létá hladce a stabilně ve větru o rychlosti až 10,7 m/s. A díky digitálnímu přenosu videa DJI O2 si užijte maximální dosah 10 km a výkonné funkce proti rušení.

 

Obratnost bez námahy

Létání je jednodušší, než si myslíte! DJI Mini 3 podporuje řadu inteligentních funkcí, které vám pomohou ihned začít:

  1. Funkce automatického vzletu vám pomůže zahájit let.
  2. Funkce návratu domů (RTH) zahrnuje funkce Chytrý RTH, RTH při slabé baterii a RTH při poruše. Tato funkce dává dronu pokyn k automatickému návratu do výchozího bodu v situacích, jako je výpadek signálu nebo slabá baterie.
  3. Dron kombinuje GNSS se spodním kamerovým systémem a systémem infračerveného snímání, aby se stabilně a přesně vznášel, a vy jste tak mohli létat s jistotou.

Chci svůj vlastní DJI 3 Mini

K nákupu kurz První kroky s DJI drony zdarma!

​Pořídili jste si dron a nechcete podcenit svůj první vzlet? Chcete se dozvědět, na co si dát před létáním pozor, jak o letoun správně pečovat a co vše lze za pomocí něj pořídit? Na kurzu se budeme věnovat vašemu letounu od prvního vybalení z krabice po pořízení prvního snímku z ptačí perspektivy. Ušetřete se sáhodlouhého listování návodem a zastavte se raději přímo u nás!
 

Zajímá mě kurz zdarma DJI

DJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery

Baterie pro DJI Mavic 3, Typ baterie Lithium-Polymer 4S, Kapacita 5000 mAh

5 250,-
PGYTECH MRC-CPL filtr pro MAVIC 2 ZOOM (PROFESIONAL) (P-HA-010)

optické sklo SCHOTT, nanovrstva a antireflexní vrstva, filtr odpuzující vodu a mastnotu

190,-
DJI Sada ND filtrů pro Mavic 2 Zoom ND4/8/16/32

Sada ND filtrů pro drona Mavic 2 Zoom ND4, ND8, ND16, ND32, Snížení světelnosti o 1/4, 1/8, 1/16, a 1/32, Snižují pronikané světlo beze změny barvy obrazu

290,-

Související články

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny příležitosti

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny...

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...