Výstavy

Vystavte své fotografie v Minigalerii FotoŠkoda

Vystavte své fotografie v Minigalerii FotoŠkoda
6. 1. 2024 | 2 minuty čtení

Pracujete na vlastním fotografickém projektu anebo vám již hotový soubor fotografií leží v šuplíku? Pokud byste rádi své snímky vystavili a představili je široké veřejnosti, Minigalerie FotoŠkoda v paláci Langhans právě otevírá rezervace termínů pro rok 2024.

Ukažte svůj fotografický talent

Palác Langhans v samém centru Prahy neplní pouze fotografické vybavení. Jestli prodejnu FotoŠkoda navštěvujete osobně, určitě jste si všimli naší Minigalerie, která obsáhne až 30 zarámovaných fotografií formátu 30 x 45 cm. První snímky uvidíte přímo při vstupu do prodejny, výstava poté pokračuje do zadní části přízemního patra. 

Nad schodištěm do prvního patra jsou k vidění tři velkoformátové tisky (Maxigalerie), kterými je možné výstavu v minigalerii doplnit.

Zajímá vás, které osobnosti u nás vystavují? Maxigalerii momentálně zdobí snímky ze souboru Levitace fotografa Petra Hricka. Minigalerie patří do 2. února kolektivu autorek galerie WWG.CZ pod záštitou Jiřího Hellera. V minulosti v Minigalerii vystavovali například Barbora Reichová, Karel Cudlín nebo Martin Rak.

Maxigalerie

Foto: Vojtěch Kubec

Jak vystavování v Minigalerii funguje?

Vaše snímky, které si po skončení výstavy můžete odnést domů, zpracuje zkušený tým z DTP studia, dostane se jim adjustace do kvalitních rámů a informace o konání výstavy uveřejníme na našich webových stránkách. Kromě vystavených tisků můžete prezentovat i svou další tvorbu, a to na plazmové televizi, která se nachází v prostorách Minigalerie. V ceně výstavy je také vernisáž. 

Pokud vás možnost výstavy zaujala, jsou tu pro vás webové stránky Minigalerie, kde najdete veškeré detaily, ceník a podmínky vystavování.

Jakékoliv další dotazy rádi zodpovíme na e-mailu karolina.fialova@fotoskoda.cz. Pro rezervaci termínu využijte stejnou adresu a pošlete nám, prosím, v příloze ukázku vaší práce. Těšíme se!

Chci vystavovat v minigalerii

Podmínky a ceník vystavování

MinigalerieFoto: Karolína Fialová

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 - 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

57 990,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

37 990,-
CANON EOS R6 Mark II
CANON EOS R6 Mark II

Rozlišení 24,1 Mpx / obrazový procesor DIGIC X, Rozsah citlivosti až ISO 102 400, AF s technologií Dual Pixel CMOS AF II

62 990,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Diskuze

Vystavte své fotografie v Minigalerii FotoŠkoda

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...