Produktové novinky

Zbrusu nový stabilizátor DJI RS 3 Mini!

Zbrusu nový stabilizátor DJI RS 3 Mini!
10. 1. 2023 | 3 minuty čtení

DJI RS 3 Mini je malý a lehký ruční stabilizátor s velkou nosností. Podporuje běžné kombinace bezzrcadlovek a objektivů, po „rodičovské“ řadě RS 3 zdědil vynikající stabilizační výkon. S inovovaným DJI RS 3 Mini rozvinete své fotografické dovednosti a zužitkujete fantazii bez větší fyzické námahy!

Kompaktní a pevný DJI RS 3 Mini

Stabilizátor DJI RS 3 Mini má inovovaný design, který zahrnuje menší konstrukci, integrovanou baterii a možnost snímání na výšku. Kompaktní a přenosné tělo se snadno vejde do tašky přes rameno, což vám umožní cestovat nalehko. Při používání je DJI RS 3 Mini přibližně o 50 % menší než RS 3 Pro, takže je přímo stvořený pro delší používání. Díky lepšímu vyvážení středu je stabilnější a ergonomičtější při fotografování v ruce.

DJI RS 3 Mini

Vysoká nosnost, nízká hmotnost

DJI RS 3 Mininosnost až 2 kg, což z něj dělá k lednu 2023 vzhledem k jeho nízké hmotnosti nejvýkonnější přístroj ve své kategorii. Stabilizátor lze kombinovat s běžnými full frame nebo APS-C bezzrcadlovkami, takže můžete kombinovat širokou škálu fotoaparátů a objektivů a to i větší / těžší sestavy. Díky motorům s vysokým točivým momentem dokáže DJI RS 3 Mini udržet stabilní snímání při zoomování na maximální ohniskové vzdálenosti u většiny objektivů bez nutnosti opětovného vyvážení.

Nativní vertikální snímání

Řada RS dosáhla u modelu DJI RS 3 Mini průlomu v nativním vertikálním snímání – nyní můžete okamžitě přepnout na režim snímání na výšku a to bez dalšího příslušenství. Stačí nasadit standardní rychloupínací destičku na vertikální rameno gimbalu a natáčet obsah optimalizovaný pro platformy sociálních médií. V porovnání s režimy na výšku u jiných gimbalů je úhel natočení RS 3 Mini výrazně rozšířen. Nabízí dokonce stejný zážitek z ovládání jako horizontální režim. Snadno se s ním natáčí také ve Svislém režimu, Podvěsu, Svítilně a dalších provozních režimech.

DJI RS 3 Mini

Rozmanité pohyby s profesionální stabilizací

Díky stejnému vynikajícímu stabilizačnímu algoritmu RS 3. generace jako má DJI RS 3 Pro dokáže RS 3 Mini dosáhnout stabilizace obrazu na profesionální úrovni. Ať už běžíte, pořizujete záběr z nízkého úhlu nebo fotografujete v režimu svítilny, vaše snímky zůstanou stabilní. Právě výkonná stabilizace, nízké rozměry a nové funkce RS 3 Mini poskytují dostatek prostoru k dosažení maximální flexibility při ovládání fotoaparátu / kamery a zároveň snižují nutnost opakovaného snímání kvůli chvění fotoaparátu. Zachyťte každý okamžik a tvořte s větší jistotou!

Klíčové vlastnosti DJI RS 3 Mini:

  • hmotnost 795 g (režim na výšku) a 850 g (s horizontálním ramenem)
  • 1,4" barevný dotykový LCD monitor
  • ovládání závěrky přes Bluetooth
  • stabilizační algoritmus RS 3. generace
  • nativní vertikální snímání

 

chci se na DJI RS 3 Mini podívat

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 – 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

59 990,-
CANON EOS R6 Mark II
CANON EOS R6 Mark II

Rozlišení 24,1 Mpx / obrazový procesor DIGIC X, Rozsah citlivosti až ISO 102 400, AF s technologií Dual Pixel CMOS AF II

62 990,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

39 490,-

Související články

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny příležitosti

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny...

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...